„Garmin“ išmaniųjų laikrodžių turėtojai sulaukė naujienos: bendrovės sukurta programėlė įgauna naują išvaizdą, bus dar patogiau naudotis

Pranešimas spaudai

2024-05-02, 17:54

0 komentarų

„Garmin“ paskelbė apie išsamius „Garmin Connect“ programėlės ir svetainės atnaujinimus. Šiuose atnaujinimuose pateikiama paprastesnė ir asmeniškesnė pagrindinio puslapio patirtis, daugiausia dėmesio skiriant sveikatos ir fizinės būklės rodikliams, leidžiantiems naudotojams stebėti savo asmeninius tikslus.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Garmin“ išmaniųjų laikrodžių turėtojai sulaukė naujienos: bendrovės sukurta programėlė įgauna naują išvaizdą, bus dar patogiau naudotis

Nuo dabar atrinkti klientai, naudojantys „Garmin“ išmaniuosius laikrodžius, dviračių kompiuterius ir priedus, gali išbandyti „Garmin Connect“ beta versiją, o vėliau šiais metais ji bus prieinama visiems.

„Garmin Connect“ nuo pat pradžių buvo neatsiejama priemonė, padedanti naudotojams stebėti, analizuoti ir dalytis savo sveikatos ir fizinės būklės statistiniais duomenimis, užfiksuotais suporuotu „Garmin“ prietaisu. Džiaugiamės, kad šiuo naujuoju atnaujinimu galėsime kiekvienam klientui pasiūlyti supaprastintą dizainą ir daugiau aktualių įžvalgų, kurios informuos ir įkvėps juos toliau siekti savo tikslų.“ – Joe Schrick, „Garmin“ lengvojo kultūrizmo skyriaus viceprezidentas

Pritaikyta jūsų tikslams

Naujajame „Garmin Connect“ pagrindiniame puslapyje, skirtame bendrajai savijautai stebėti, būti aktyviam ar treniruotis kitoms didelėms varžyboms, yra pritaikomi skyriai, kuriuose naudotojai gali įsigilinti į savo duomenis kaip niekada anksčiau.

Šiandienos veikla. Peržiūrėkite įrašytas dienos veiklas, būsimas treniruotes ir visus per artimiausias dvi dienas vyksiančius įvykius.

Dėmesio centre. Gaukite išsamų tam tikrų sveikatos ir fizinės būklės rodiklių, įskaitant miego rezultatą, Body Battery™ energijos stebėseną, treniruočių būklę ir dar daugiau (duomenys priklauso nuo naudotojo išmaniojo laikrodžio, dviračių kompiuterio ar priedo), taip pat savaitinį aktyvumo tendencijų vaizdą, kurį galima pritaikyti taip, kad būtų rodomos pageidaujamos veiklos.

Iš pirmo žvilgsnio. Rinkitės iš įvairiausių statistinių duomenų, įskaitant širdies ritmą, intensyvumo minutes, žingsnius, sudegintas kalorijas, stresą, užkoptus aukštus, hidrataciją, fizinio pasirengimo amžių, HRV būklę, VO2 max, treniruočių krūvį, aklimatizaciją karštyje ir aukštyje, ištvermės rezultatą ir dar daugiau (duomenys priklauso nuo naudotojo išmaniojo laikrodžio, dviračių kompiuterio ar priedo), be to, galėsite greitai peržiūrėti juos visus vienoje vietoje.

Renginiai. Pasiruoškite artėjančioms lenktynėms ar varžyboms, naudodami pasiruošimo lenktynėms informaciją, pvz., atgalinės atskaitos laikrodį ir lenktynių dienos orų prognozę.

Treniruočių planai. Sekite suplanuotus „Garmin Coach“ bėgimo ar važiavimo dviračiu planus, stebėkite treniruočių plano pažangą ir peržiūrėkite savaitės suplanuotas ir atliktas treniruotes.

Iššūkiai. Išlikite lyderių lentelės viršuje, žiūrėdami esamą pažangą ekspedicijos, ženkliukų, grupės ir šeimos iššūkių srityse.

Šiandien klientams bus pradėta platinti atnaujintos „Garmin Connect“ beta versija, o vėliau šiais metais ji bus prieinama visiems.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas