„Garmin“ laikrodžiai, kurie pravers kiekvienam golfo žaidėjui: pasiekite naują golfo žaidimo lygį su „Garmin Golf“ laikrodžiu

Pranešimas spaudai

2024-03-31, 14:55

0 komentarų

Pasiekite naują golfo žaidimo lygį su „Garmin Golf“ laikrodžiu su GPS. Nesvarbu, ar žaidžiate golfą profesionaliai, ar tik dėl pramogos su draugais, prieš eidami į golfo aikštyną apsvarstykite galimybę įveikti varžovus su „Garmin Golf“ laikrodžiu, kuriame įdiegta GPS funkcija.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Garmin“ laikrodžiai, kurie pravers kiekvienam golfo žaidėjui: pasiekite naują golfo žaidimo lygį su „Garmin Golf“ laikrodžiu

Galite rinktis iš įvairių variantų: nuo naujoviškų „Garmin Approach®“ gaminių iki apdovanojimus pelniusio „MARQ® Golfer“. Nesijaudinkite – padėsime jums apsispręsti, kuris funkcijų nestokojantis laikrodis labiausiai tinka jums ir jūsų žaidimo stiliui.

„Approach s70“ naudoju mažiau nei pusę sezono. Trys geriausi dalykai, padedantys tobulinti žaidimą, yra Caddy funkcija, kurią nustatant suasmenintas laikrodis tau visada prieš smūgį parodys, kuria lazda reikėtų daryti smūgį. Antras dalykas yra GPS, rodantis atstumą iki žaliosios vejos vidurio, artimojo ir tolimojo žaliosios vejos krašto, o trečias – daugiau nei 43 tūkst. golfo aikštelių. Kad ir kur vykčiau žaisti, esu tikras, kad aikštelė bus prieinama ant mano rankos su galimybe fiksuoti rezultatą nenaudojant scorecard“, - sakė Ingus Rutulis, golfo entuziastas ir Garmin ambasadorius.

Golfo žaidėjams, kurie nori, kad jų golfo laikrodis atliktų pagrindines funkcijas

„Approach® S12“: šiame pradinio lygio golfo laikrodyje su GPS funkcija yra iki 30 valandų veikianti bateriją, todėl žaidimas galės tęstis ilgiau nei danguje teka saulė. Jame yra didelės raiškos ir lengvai įskaitomas (net ir itin saulėtomis dienomis) ekranas ir daugiau nei 43 tūkst. iš anksto įkeltų golfo aikštynų.

Norite sužinoti, kaip toli esate nuo duobutės? Galite greitai nurodyti žalios vejos priekį, vidurį ir galą bei taip įgyti pranašumą. Jei mėgstate varžytis, galite pamiršti rezultatų lentą ir rezultatus fiksuoti tiesiai „Garmin Golf“ programėlėje.

Jei norite dėvėti ir aikštyne, ir už jo ribų

„Approach® S42“: naudokitės tomis pačiomis funkcijomis, kaip ir S12, bet pereikite į kitą lygį su S42, kuris turi nuostabų spalvotą ekraną ir dizainą, todėl gerai atrodo ir aikštyne, ir už jo ribų. Taip pat mėgaukitės AutoShot žaidimo stebėjimo funkcija2, kuri automatiškai fiksuoja aptiktų smūgių atstumą, išskyrus smūgius putt ir chip smūgius. Naudodami žalios vejos vaizdą, perpraskite tikrąją kiekvieno žalios spalvos ploto formą iš bet kurios aikštyno vietos.

Greitai suprasite, kad S42 verta nešioti ir už aikštyno ribų, nes jame yra kasdienės veiklos stebėjimo funkcijos3, tokios kaip žingsniamatis, judesio juosta, vibraciniai įspėjimai, kalorijų skaičiuoklė ir dar daugiau. Be to, galite palaikyti ryšį ir neprarasti geros fizinės formos naudodamiesi išmaniaisiais pranešimais4 ir integruotomis sporto programėlėmis.

„Approach® S70“: tai ryškiausias iš Approach modelių. Tai aukščiausios klasės golfo laikrodis su GPS funkcija su 1,2 arba 1,4 col. itin ryškiu jutikliniu AMOLED ekranu. S70 yra dviejų dydžių ir gali padėti pagerinti įgūdžius tiek aikštyne, tiek už jo ribų. Jame yra patobulinta virtualiojo pagalbininko funkcija (paminėjimo verta dispersijos diagrama, kurioje, atsižvelgiant į lazdos pasirinkimą, rodomi pavojai) ir patobulinta PlaysLike Distance funkcija, kuri pažymi, kaip toli iš tikrųjų yra kiekvienas smūgis, pakoreguodama atstumą pagal aukščio pokyčius ir sąlygas.

Be to, dar niekada nebuvo taip paprasta suprasti žaliosios vejos nuolydžius, nes pateikiami žaliosios vejos kontūrų duomenys (turint aktyvią „Garmin Golf™“ narystę). Sujungus visa tai su iš anksto įkeltomis kūno rengybos programėlėmis, skirtomis jėgai, HITT, bėgimui ir dar daugiau, gaunamas visapusiškas išmanusis golfo laikrodis, galintis pagerinti jūsų rezultatus tiek aikštyne, tiek už jo ribų.

Mėgstantiems prabangą ir visas funkcijas

„MARQ® Golfer“ (2 kartos) ir „MARQ® Golfer“ (2 kartos) – Carbon Edition: jei jums reikia geriausio ir moderniausio golfo laikrodžio, „MARQ® Golfer“ titano ir anglies versijos yra kaip tik jums. MARQ Golfer yra pagamintas iš 5 klasės titano su kupoliniu safyro lęšiu, kad nuostabus AMOLED ekranas matytųsi krištolo skaidrumo šviesoje, ir turi tritoninį žalią žakardinio pynimo nailono dirželį. Tuo tarpu Carbon Edition yra 46 mm korpusas, pagamintas iš Fused Carbon Fiber™ medžiagos, kupolinis safyro lęšis ir perforuotos FKM odos hibridinis dirželis.

Su abiem MARQ laikrodžiais išmaniojo laikrodžio režimu baterija veikia iki 16 dienų, todėl niekada nereikės nerimauti, kad laikrodis išsikraus. Be to, galėsite gerinti rekordus naudodamiesi virtualiuoju treneriu, žaliosios vejos kontūrų duomenimis, lazdų sekimu ir kitomis funkcijomis. Taip pat galėsite stebėti savo miegą ir širdies ritmą3 bei sporto salėje naudotis daugybe sveikatos ir sveikatingumo funkcijų. Jei atvirai, tai šiuose golfo laikrodžiuose yra labai daug funkcijų, todėl akivaizdu, kad su jais judėsite tiesiai į pergalę.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas