„Garmin“ švenčia Pasaulinę bėgimo dieną: pateikia duomenimis paremtas įžvalgas apie tai, kaip bėgimas stiprina protą ir kūną

Pranešimas spaudai

2024-06-06, 17:54

0 komentarų

„Garmin“ minėdama Pasaulinę bėgimo dieną, pateikia duomenimis paremtas įžvalgas apie tai, kaip bėgimas stiprina protą ir kūną, taip pat tokius rodiklius, kaip vidutinis bėgimo atstumas ir vieno kilometro bėgimo tempas.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
„Garmin“ švenčia Pasaulinę bėgimo dieną: pateikia duomenimis paremtas įžvalgas apie tai, kaip bėgimas stiprina protą ir kūną

Nuo didesnio miego ir „Body Battery™“ rodikliai, mažesnis širdies ritmas ramybės būsenoje ir mažesnis stresas – duomenys iš „Garmin Connect™“ bendruomenės rodo, kad didžiausią naudą sveikatai patiria tie, kurie kiekvieną savaitę prikaupia daugiausia mylių.

Štai keletas svarbiausių pastebėjimų:

  • „Garmin“ naudotojų, kurie per savaitę nubėga iki 16 kilometrų, miego rezultatų vidurkis yra 72 (iš 100), o tų, kurie per savaitę nubėga daugiau nei 80 kilometrų, miego rezultatų vidurkis viršija 75.

  • Bėgikų, kurie per savaitę nubėga iki 16 kilometrų, vidutinis „Body Battery“ rezultatas yra 73, o tų, kurie per savaitę nubėga daugiau nei 80 kilometrų, – 83.

  • Vartotojų, kurie per savaitę nubėga iki 16 kilometrų, vidutinis streso rodiklis yra 3 punktais mažesnis nei jų nebėgiojančių kolegų, o tų, kurie per savaitę nubėga daugiau nei 80 kilometrų, streso rodiklis yra beveik 30 proc. mažesnis nei nebėgiojančiųjų.

  • Praėjusiais metais vidutinis bėgimo atstumas buvo 7,4 kilometro, tačiau Prancūzijoje bėgikai vidutiniškai nubėgo daugiausia – 8,74 kilometro.

  • Vidutinis vieno kilometro įveikimo tempas per pastaruosius metus buvo 5 minutės 57 sekundės, o Airijos bėgikai vidutiniškai įveikdavo greičiausiai – per 5 minutes 39 sekundes.

Patvirtintas profesionalių sportininkų

„Garmin“ remia kai kuriuos geriausius pasaulio sportininkus, įskaitant profesionalius bėgikus ir bėgimo komandas. Štai ką kai kurie iš jų sako apie tai, kaip naujausiuose „Garmin“ išmaniuosiuose laikrodžiuose įdiegta bėgimo technologija padeda jiems įveikti savo aistras.

„Kaip profesionalus bėgikas, „Garmin“ prekių ženklas neabejotinai yra patikimiausias mano treniruočių įrankis. Visada galiu pasikliauti savo „Garmin“ gaminiais, nesvarbu, ar važiuoju bėgimo taku, bėgimo takeliu, ar nutolusiu taku. Bėgdamas vidutiniškai 70 mylių per savaitę, turėdamas tikslius žingsniavimo ir širdies ritmo duomenis, galiu orientuotis į savo pastangas treniruočių metu.

„Garmin“ neleidžia man persitempti ir padeda geriau suprasti, kad man reikia atsigauti. Naudodamas miego stebėjimą, treniruočių krūvio stebėseną ir atsigavimo rekomendacijas, paremtas darbo krūviu, žinau, kada geriausia skirti lengvesnę dieną, o kada galiu dirbti šiek tiek intensyviau. Pasirinkau naudoti „Garmin“ ir esu dėkingas už įrankius, kurie per daugelį metų padėjo man siekti pasaulio čempionato komandų titulo.“ – Cory McGee, profesionalus 1500 m bėgikas ir „Garmin“ remiamas sportininkas.

„The Enduro™2“ yra mano mėgstamiausias laikrodis. Man asmeniškai labai patinka kiekvieną dieną gaunama rytinė ataskaita. Objektyvus žvilgsnis į mano miego kokybę, ŠDK ir bendrąją parengtį yra labai svarbūs, nes man reikia kasdien treniruotis. Be to, joje pateikiama orų prognozė, todėl žinau, kas manęs laukia. Šis laikrodis – visapusiškas paketas.“ – Dylan Bowman, profesionalus trasų bėgikas ir „Garmin“ remiamas sportininkas.

„Mano „Garmin fēnix® 7S Pro“ išmanusis laikrodis, suporuotas su Garmin HRM-Fit™ širdies ritmo matuokliu, sudaro puikų derinį visoms mano treniruotėms ir varžyboms. Treniruočių metu „Garmin Connect“ aktyviai naudoju intensyvumo lygio analizės funkcijas, nesvarbu, ar tai būtų bėgimo trasa, ar takai. Be to, vis dažniau įtraukiu treniruotes, kurių metu kartojami įvairaus nuolydžio pratimai. Platus „Garmin“ gaminių asortimentas palengvina mano trenerio darbą ir padeda nuotoliniu būdu stebėti mano pažangą.“ – Mădălina Florea, profesionali takų bėgikė ir „Garmin“ remiama sportininkė.

Rask savo bėgimo partnerį

Nesvarbu, ar pradedate naują bėgimo kelionę, ar treniruojatės kitoms didelėms lenktynėms, „Garmin“ turi bėgimo laikrodžių kiekvienam.

  • Lengvai naudojamas „Forerunner® 165“ padeda bėgikams pakelti savo treniruotes į kitą lygį, naudodamas tokias svarbiausias funkcijas kaip GPS, tempas, atstumas, pagal riešą nustatomas širdies ritmas ir dar daugiau – visa tai pateikiama ryškiame ekrane.
  • Populiarioji „Forerunner 265“ serija pasižymi pažangiais rodikliais, tokiais kaip pasirengimas treniruotėms, kasdien siūlomos treniruotės ir treniruočių būklė, taip pat įžvalgomis apie atsistatymą ir kasdienės sveikatos statistikos duomenimis, padedančiais sportininkams siekti savo galimybių ribų.
  • Į „Forerunner 965“, sukurtą atsidavusiems ir ryžtingiems žmonėms, integruotas žemėlapių sudarymas, aukščiausios kokybės našumo rodikliai, tokie kaip ištvermės ir apkrovos santykis realiuoju laiku, triatlono ir kitų sportų profiliai su automatinio perėjimo funkcija ir lengvu titano rėmeliu.
  • Ultra bėgikams Enduro 2 turi integruotus žemėlapius ir treniruočių įrankius, tokius kaip „VO2 max“, „PacePro™“ ir pagal įkalnę koreguojamas tempas – ir visa tai nesumažina labai ilgo baterijos veikimo laiko.
  • Aukščiausios kokybės Premium klasės prietaisas, pasižymintis profesionalų įžvalgomis apie veikimą. fēnix® 7 Pro serija pasižymi pažangiais treniruočių rodikliais, tokiais kaip kalnų įveikimo rezultatas, ištvermės rezultatas, PacePro ir pasirengimo treniruotis rodikliai, padedantys bėgikams įveikti bet kokius iššūkius.
  • Tiems, kurie siekia meistriškumo, „MARQ® Athlete – Carbon Edition“ laikrodžio korpuse, pagamintame iš 130 sluoksnių lydyto anglies pluošto, yra tokios funkcijos kaip „Garmin Coach“, kasdien siūlomos treniruotės, ištvermė realiuoju laiku ir varžybų valdiklis.
  • Kaip ant riešo esantis treneris, „Venu® 3“ serija turi „Garmin Coach“, ant riešo fiksuojamą bėgimo galią ir dinamiką, treniruočių naudą ir dar daugiau funkcijų, padedančių siekti kiekvieno tikslo.
  • Sukurta taip, kad būtų svarbi kasdienio gyvenimo dalis už prieinamą kainą, vívoactive® 5 stebi statistinius duomenis, pavyzdžiui, „VO2 max“, ir apima „Garmin Coach“ adaptyvius treniruočių planus, padedančius bėgikams pasiruošti.

Sukurti viduje gyvenimui lauke „Garmin“ produktai iš esmės pakeitė viso pasaulio bėgikų, dviratininkų, plaukikų ir įvairaus lygio bei pajėgumo sportininkų gyvenimą. „Garmin“, įsipareigojusi kurti technologijas, padedančias žmonėms išlikti aktyviems ir gerinti rezultatus, tiki, kad kiekviena diena yra galimybė kurti naujoves ir pranokti vakarykštę dieną.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas