Savaitės apklausa: kurio mobiliojo ryšio operatoriaus paslaugomis naudojatės ir kas lėmė tokį pasirinkimą?

Lukas Snarskis

2024-01-15, 09:01

4 komentarai (-ų)

Naujo mobiliojo operatoriaus ir jų siūlomų planų pasirinkimas gali būti tikrai nelengva užduotis. Trijų populiariausių paslaugų tiekėjų paslaugų kaina yra labai panaši, o skirtumai tarp jų – pakankamai nedideli.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Savaitės apklausa: kurio mobiliojo ryšio operatoriaus paslaugomis naudojatės ir kas lėmė tokį pasirinkimą?

Lietuvoje daugelis renkasi tarp trijų ryšio operatorių – tai „Telia“, „Tele2“ ir „Bitė“. Žinoma, kiekvienas turi savo asmeninį favoritą, tačiau ne retai pasirinkimą nulemia ir kaina. Šią savaitę norime išsiaiškinti kuris iš ryšio operatorių yra populiariausias tarp mūsų skaitytojų.

Kviečiame jus balsuoti žemiau pateikiamoje apklausoje, pasirenkant savo mobiliojo ryšio operatorių, o komentaruose lauksime jūsų komentarų apie tai, kas nulėmė pasirinkimą, kokiu operatoriumi naudojotės anksčiau ir kas galbūt lėmė jūsų perėjimą.

Šiandien mūsų portale paskelbėme ir publikaciją, kurioje palyginome populiariausių ryšio operatorių siūlomų planų kainas. Šįsyk nusprendėme palyginti planus, kurie siūlo 5G ryšio technologiją, o taip pat suteikia 50 GB mobilių duomenų. Būtent mobilieji duomenys yra pagrindinis aspektas į kurį atsižvelgiame ir tuomet žiūrime kiek toks planas kainuoja ir kokias kitas galimybes suteikia ryšio operatorius.

O kurio mobiliojo operatoriaus paslaugomis naudojatės Jūs? Savo atsiliepimus apie gaunamas paslaugas, jų kainas galite palikti komentarų skiltyje. Žinoma, taip pat raginame nepamiršti prabalsuoti aukščiau pateiktoje apklausoje.

4 komentarų

Lankytojas

Pabėgom iš bitės į tele2 ir su pokalbių nr ir su namų internetu ex mezon. Kol buvo mezon kitas savininkas. Greitį turėjom pagal sutartį 30mbs, o tik nupirko bitė tuoj dingo greitis iki 15mbs ir dar po beveik 2eu prie visų sąskaitų dabar susiruošė pridėti, kad ubagai technologijas turėtų už ką gerinti.

Vova

Aš tai bitej, realiai px kad jie nėra geriausi, bet man išeinant pasiūlė viską neribotai už 7 eurus tai pizdu pasiliksiu sakau.

Skaitytojas

Šiai dienai viskas ir taip aiškiai pasakyta, kokybės ir paslaugų atžvilgiu Telia yra No.1, Tele2 No.2 ir Bitė No.3, visi kiti tik virtualūs betkurio tinklo virtuali reprodukcija. Kas liečia kainas, jei Telia neužleistu kainos už paslaugas atžvilgiu savo No.1 pozicijos kokiai Tele2 ant ko Tele2 ir žaidžia, tai Tele2 nebūtų kainos už paslaugas No.2 O Bitė No.1, nes jai matyt nelabai reikalinga kokybė, o reikalingas klientų skaičius, nes reikalingos tai kokybei investicijos. Bet kadangi GSM ryšys šiai dienai praktiškai neįtakoja kainų, o tik interneto kokybė ir kiekiai, renkasi visi kas suteikia daugiau duomenų už mažiausia kainą. Tik ne visi gilinasi kas kokį ryšį teikia. Pvz; tas Tele2 kainą sumažina, bet atsirade ale planai su 5G, bet tai tik galbūt aktualu kieno įrenginys palaiko 5G ir tai priklauso nuo teritorijos padengimo, o įtakoja iškart kainų pozicijas. Mano nuomonė, rinktis kas geriausia, jei nelabai įtakoja kainą. Bet labai svarbu nepasimauti ant įrangos gausos, reklamos, pats supratimas apie įrangą bei jos galimybes, kuri lemia tiek kokybę, tiek investicijas į ateitį, kaip pvz perkamas mobilus 2 metams ir daugiau, jo technologinės galimybės, mada - brendas ir t.t., kas smarkiai patuština kišenes. Reziumė:- šiai dienai vienareikšmiškai No.1 yra Telia, jie tai puikiai žino, ir net nereikia daryti apklausos. O galėtų būti absoliutus No.1, bet matyt neleidžia rinkos vidaus paišytos ir nepaišytos taisyklės, kurių mes tikrai nežinome.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas