Būtinas įrenginys ne tik namie, bet ir keliaujant: mobilią energijos stotelę dabar galima įsigyti tik už kiek daugiau nei 100 eurų, funkcionalumas nustebins daugelį

Partnerio turinys

2024-03-22, 17:10

0 komentarų

Išsikraunantis išmanusis telefonas ar kitas elektronikos įrenginys – dažna problema su kuria susiduria daugelis mūsų. Žinoma, jeigu esame namuose ar kitoje vietoje, kur yra galimybė pasinaudoti savo turimu įkrovikliu – tai nebus didelė bėda. Tačiau taip nutinka tikrai ne visada.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Būtinas įrenginys ne tik namie, bet ir keliaujant: mobilią energijos stotelę dabar galima įsigyti tik už kiek daugiau nei 100 eurų, funkcionalumas nustebins daugelį

Išorinės baterijos nėra didelė naujiena, tačiau jos dažniausiai gali įkrauti įrenginį vos vieną ar tik kelis kartus. Ir dažniausiai nepadės norint įkrauti keletą elektronikos prietaisų. Neilgai gelbės jos ir norint turėti pastovią elektros energiją. Tačiau tam yra nebrangi išeitis.

Mūsų partnerių „Cafago“ internetinėje parduotuvėje dabar galima įsigyti „DLNRG PD320“ mobiliąją energijos stotelę, kuri kainuoja vos 101,39 eurus. Norėdami pasinaudoti šiuo pasiūlymu – spauskite čia. Verta paminėti ir tai, jog šis produktas atkeliauja iš Vokietijoje esančio sandėlio.

„Cafago“ pažymi, jog jų parduodamos prekės pirkėjams bus išsiųstas per maždaug 72 valandas, o pristatymas truks 3 – 5 darbo dienas. Mūsų kolektyvas ne kartą yra pirkęs iš šios parduotuvės ir galime tai tik patvirtinti – prekės atkeliauja greitai ir be jokių nesklandumų.

Visų pirma, „DLNRG PD320“ yra ganėtinai kompaktiško dydžio, o jos matmenys siekia 19,5 x 23 x 16,1 cm. Ši mobilioji energijos stotelė sveria tik 3 kilogramus, todėl ją galima laikyti labai portabilia. Viršutinėje dalyje yra padaryta ir speciali rankena, kuri padės ją transportuoti, kuomet keliaujama ne su automobiliu ar tiesiog patogiai pernešti į kitą vietą.

Šis įrenginys yra aprūpintas 320 Wh (4S1P/12.8V, 25Ah) talpos baterija. Čia naudojamos aukščiausios klasės LiFePo4 baterijos, kurios išlaiko savo pradinę talpą net ir po daugiau kaip 3500 įkrovimo ciklų. Tai reiškia, jog „DLNRG PD320“ galėsite naudotis ne vienerius metus ir net pamiršite, kada ją įsigijote.

Mobilioji energijos stotelė pasižymi 300W galia, o maksimali momentinė galia siekia 600W, kas reiškia, jog elektros energija galėsite aprūpinti ir buitinius prietaisus. „DLNRG PD320“ pasitarnaus ne tik įkraunant išmaniuosius telefonus, kompiuterius, bet ir gerokai didesnius prietaisus, kuriuos naudojame buityje.

Priekinėje įrenginio dalyje rasime LCD informacinį ekraną, kur pateikiama visa svarbiausia informacija, o čia taip pat įmontuotas ir 3W LED žibintuvėlis. Žinoma, čia rasime ir gausybę jungčių, kurios yra privalomas tokių prietaisų komponentas. „DLNRG PD320“ turi vieną AC (230V) ir dvi DC1 jungtis (abi po 12V/10A).

„DLNRG PD320“ taip pat rasime automobilių cigarečių pridegiklio lizdą (12V/10A), USB: 5V3A/9V2A/12V1.5A, USB: 5V3A/9V2A/12V1.5A, USB-C (išėjimo): PD 30W, PD, QC, AFC, FCP, USB-C (išėjimo/įėjimo): į abi puse po 60W, įėjimo QC, PD: išėjimo PD, QC, AFC;

Akivaizdu, kad nors ši energijos stotelė ir kainuoja labai nedaug, tačiau savo galimybės suteikia nemažai privalumų. Būtina paminėti ir tai, jog šis prietaisas turi keturis įkrovimo būdus. „DLNRG PD320“ galima įkrauti naudojant saulės paneles, 220V tinklą, generatorių ar tai padaryti įkraunant nuo jūsų turimo automobilio.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas