„Garmin“ pristatė pirmąjį išmanųjį kraujospūdžio matuoklį: leidžia matuoti ir stebėti sistolinį ir diastolinį kraujospūdį namuose arba keliaujant

Pranešimas spaudai

2024-05-29, 12:59

0 komentarų

„Garmin“ pristatė Index™ BPM pirmąjį išmanųjį kraujospūdžio matuoklį, kuris leidžia naudotojams matuoti ir stebėti sistolinį ir diastolinį kraujospūdį namuose arba keliaujant (visada laikykitės naudojimo instrukcijų). Kompaktiškame universaliame rankos kraujospūdžio matuok.

MEGA „Aliexpress“ išpardavimai – stulbinančios nuolaidos iki rugsėjo 4 dienos, peržiūrėkite karščiausius pasiūlymus
„Garmin“ pristatė pirmąjį išmanųjį kraujospūdžio matuoklį: leidžia matuoti ir stebėti sistolinį ir diastolinį kraujospūdį namuose arba keliaujant

„Garmin“ – patikimas ženklas sveikatingumo ir kūno rengybos pramonėje, todėl džiaugiamės galėdami pristatyti Index BPM kaip dar vieną įrankį, padedantį stebėti savo sveikatą. Naudojant Index BPM kaip didesnės „Garmin“ ekosistemos dalį, visus savo sveikatos ir fizinės būklės duomenis galite peržiūrėti „Garmin Connect“, todėl vienoje programėlėje galėsite gauti išsamesnę informaciją apie savo sveikatą,“ – pasakoja „Garmin“ pasaulio pardavimo naudotojams viceprezidentas Danas Bartelas (Dan Bartel).

Teisingai naudojamas Index BPM gali būti naudojamas kaip atskiras prietaisas, jame yra integruotas ekranas, kad būtų galima greitai peržiūrėti rodmenis. Be to, naudodami Wi-Fi® technologiją naudotojai gali sinchronizuoti Index BPM kraujospūdžio rodmenis su „Garmin Connect“ (programėlės „Garmin Connect“ naudojimas su Index BPM yra neprivalomas ir skirtas tik antriniam Index BPM duomenų rodymui, saugojimui ir eksportui). Naudodamiesi „Garmin Connect“ programėle naudotojai taip pat gali peržiūrėti savo matavimų istoriją ir tendencijas kartu su kitais sveikatos statistiniais duomenimis, nustatyti priminimus pasimatuoti kraujospūdį ir peržiūrėti 7 dienų, 4 savaičių ir 1 metų ataskaitas. Ataskaitas taip pat galima eksportuoti ir bendrinti PDF formatu.

Index BPM yra reguliuojamas rankogalis, todėl tinka įvairių dydžių rankoms – nuo 9 iki 17 colių (22–42 cm). Be to, iki 16 naudotojų gali stebėti savo asmeninius Index BPM rodmenis ir sinchronizuoti duomenis su savo „Garmin Connect“ paskyra.

Index BPM baterija veikia iki 9 mėnesių, komplekte yra keturios AAA tipo baterijos, kurias prireikus galima lengvai pakeisti. Dabar siūloma garmin.com, rekomenduojama Index BPM mažmeninė kaina yra 179,99 euro.

„Garmin“ gaminiai, viduje sukurti gyvenimui lauke, sukėlė revoliuciją sveikatingumo pramonėje. „Garmin“, įsipareigojusi kurti dėvimus ir sveikatos matavimo prietaisus, kurie padeda įvairaus aktyvumo žmonėms gyventi sveikiau, tiki, kad kiekviena diena yra galimybė kurti naujoves ir įveikti vakarykštę dieną.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas