Rusų okupantai patyrė dar vieną sutriuškinimą: viena ukrainiečių savybė stebina net ir visko mačiusius, sužinokite kas čia vyksta

Tomas Eidukevičius

2022-11-07, 15:18

0 komentarų

Vasario 24 dieną pradėta Rusijos karinė invazija į Ukrainą tęsiasi iki šiol. Jau beveik aštuonis mėnesius trunkantis karas pridarė daugybę nuostolių ne tik Ukrainai, bet ir pačiai Rusijai, kurie nuolat praranda ne tik įvairiausios technikos, bet ir daugybę karių.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
Rusų okupantai patyrė dar vieną sutriuškinimą: viena ukrainiečių savybė stebina net ir visko mačiusius, sužinokite kas čia vyksta

Prokremliški tinklaraštininkai jau kuris laikas kalba apie didžiulius rusų kariuomenės praradimus kovose dėl Pavlovkos kaimo, kuris randasi Donecko srityje. Čia okupantų bandymai pulti virto visišku chaosu ir buvo patirta daugybė nuostolių. Rusijos karinis propagandistas Dmitrijus Stešinas savo „Telegram“ kanale teigė, jog buvo atsidūręs pačiame įvykių epicentre, 2,5 km nuo Pavlovkos, ir savo akimis matęs rusų pralaimėjimą.

Anot jo, aplink gyvenvietę kilo didžiulė artilerinė dvikova, kurią rusų daliniai visiškai pralaimėjo. Užpuolikai šaudo labai netiksliai, nukrypdami nuo taikinio iki kilometro , o ukrainiečių šūviai yra nepalyginamai tikslesni. Negana to, propagandistą šokiruoja tai, kad Ukrainos ginkluotųjų pajėgų artilerija dengia net gilų Rusijos kariuomenės užnugarį.

D.Stešinas neslėpė nuostabos dėl Ukrainos kariuomenės šūvių tikslumo, tačiau atskleidė, kad ir pastaroji pusė neišvengė praradimų. Žinoma, jie yra nepalyginamai mažesni. Būtent tikslų ukrainiečių šūviai ir lėmė didžiulius rusų praradimus.

Verta paminėti ir tai, jog kiek anksčiau buvo pasirodę pranešimų, kad rusams neva pavyko užimti Pavlovkos kaimą. Akivaizdu, kad tokia informacija nepasitvirtino, o apie tai patvirtino ir BBC rusų tarnyba. Rusiškame portale „Voennoe obozrenie“ taip aprašoma situacija Pavlovkoje: „Mūsiškiai užėmė pusę gyvenvietės, susidūrė su Ukrainos pajėgų gynyba ir atsidūrė žudymo zonoje“.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas