SAP ir NVIDIA imasi iniciatyvos: sieks paspartinti generatyvinio dirbtinio intelekto naudojimą versle iki 2024 m. pabaigos

Pranešimas spaudai

2024-03-20, 08:00

0 komentarų

Vokietijos programinės įrangos gamintoja SAP pranešė plečianti bendradarbiavimą su bendrove NVIDIA. Šios partnerystės tikslas – paspartinti invovacijas ir suteikti SAP debesijos sprendimus bei taikomąsias programas naudojantiems verslo klientams daugiau galimybių išnaudoti duomenis ir generatyvinį dirbtinį intelektą.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
SAP ir NVIDIA imasi iniciatyvos: sieks paspartinti generatyvinio dirbtinio intelekto naudojimą versle iki 2024 m. pabaigos

Abi bendrovės bendradarbiauja kurdamos SAP dirbtinį intelektą verslui. Vienas tokių sprendimų – verslui pritaikytas generatyvinio DI „SAP Joule asistentas“. Taip pat bendrovės bendradarbiauja plėsdamos SAP debesijos sprendimų ir taikomųjų programų galimybes, kurias atveria SAP generatyvinis DI.

Ši partnerystė padės SAP įgyvendinti iniciatyvą, kuria siekiama integruoti generatyvinį dirbtinį intelektą tiesiogiai į programas, kuriomis valdomos pasaulio įmonės ir taip paspartinti DI naudojimą įvairiose organizacijose. SAP naudosis NVIDIA generatyvinio DI liejyklos paslauga ir galės pasiūlyti programas su naujais NVIDIA NIM™ mikroservisais. Planuojama, jog SAP ir NVIDIA naujos integruotos galimybės vartotojams bus prieinamos iki 2024 m. pabaigos.

„Organizacijos nori naudotis moderniausiomis technologijomis, kurios suteikia realią vertę verslui. Strateginė technologijų bendrovių partnerystė, tokia kaip tarp SAP ir NVIDIA, yra mūsų strategijos pagrindas – investuoti į technologijas, kurios leidžia maksimaliai išnaudoti dirbtinio intelekto potencialą ir galimybes verslui. NVIDIA patirtis atveriant dirbtinio intelekto galimybes dideliu mastu padės SAP paspartinti transformacijos tempą ir geriau aptarnauti mūsų klientus debesijoje“,– sako Christianas Kleinas, SAP SE generalinis direktorius ir vykdomosios valdybos narys.

„SAP turi tikrą aukso kasyklą įmonių duomenų, kuriuos galima paversti individualiai pritaikomo dirbtinio intelekto „agentais“, padedančiais klientams automatizuoti savo verslą. NVIDIA kartu su SAP suteiks galimybę naudotis individualiai pritaikomu DI tūkstančiams įmonių visame pasaulyje, kurios pasitelkia SAP programinę įrangą savo veikloje“, – pažymi Jensenas Huangas, NVIDIA įkūrėjas ir generalinis direktorius.

SAP ir NVIDIA bendradarbiaus integruojant generatyvinį dirbtinį intelektą į SAP debesijos sprendimus, įskaitant naujausią „SAP Datasphere®“ sprendimo versiją, „SAP Business Technology Platform®“ (SAP BTP) ir „RISE with SAP®“.

SAP planuoja kurti papildomas generatyvinio AI galimybes SAP BTP sistemoje, naudodama NVIDIA generatyvinio AI liejyklos paslaugą, apimančią NVIDIA DGX™ Cloud AI superkompiuterius, „NVIDIA AI Enterprise“ programinę įrangą ir „NVIDIA AI Foundation“ modelius. Šie nauji pajėgumai sudarys SAP generatyvinio DI kūrimo ir diegimo verslui pagrindą ir, tikimasi, kad netrukus, bus prieinami generatyvinio DI centro „SAP AI Core®“ ir „SAP Datasphere“ sprendimuose.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas