Mega pasiūlymas tiems, kurie ieško naujo telefono: naujasis „Poco X6 Pro“ dabar parduodamas už ženkliai mažesnę kainą nei Lietuvoje, nepraleiskite progos

Partnerio turinys

2024-03-07, 07:46

0 komentarų

Šiais laikais internete gali rasti pačių įvairiausių dalykų. Daugelis mūsų internetu perką ne tik maisto produktus, bet ir elektroniką. Ne naujiena yra pirkti ir išmaniuosius telefonus, o dabar puiki proga įsigyti ir vieną naujausių „Poco“ įrenginių.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Mega pasiūlymas tiems, kurie ieško naujo telefono: naujasis „Poco X6 Pro“ dabar parduodamas už ženkliai mažesnę kainą nei Lietuvoje, nepraleiskite progos

Kinijos technologijų bendrovė „Poco“ kasmet pristato gausybę įvairiausių išmaniųjų telefonų. Dar šių metų sausio pradžioje debiutavo ir naujieji „Poco X6“ serijos modeliai, o dabar puiki proga įsigyti „Poco X6 Pro“ variantą, kuris parduodamas už itin žemą kainą.

Mūsų partnerių „DHgate“ internetinėje parduotuvėje jūs galite įsigyti „Poco X6 Pro“ su 12 GB operatyviosios (RAM) ir 512 GB vidinės atminties vos už 312,29 eurus. Norėdami pasinaudoti šiuo pasiūlymu – spauskite čia, o prieš atsiskaitant nurodykite ir nuolaidos kodą - DHGATEMARCH45.

Verta paminėti ir tai, jog Lietuvoje analogiškas modelis kainuoja nuo 379 eurų, o „DHgate“ tą patį telefoną parduota už mažiau nei 313 eurų. Negana to, išmanusis telefonas atkeliaus iš Ispanijoje esančio sandėlio, todėl jums nereikės sukti galvos dėl ilgai trunkančio pristatymo ar papildomų mokesčių.

Neseniai pristatytas „Poco X6 Pro“ aprūpintas 6,67 colių įstrižainės ekranu su Full HD+ raiška. Čia naudojama 12 bitų panelę su „Dolby Vision“ ir HDR10+ palaikymu. Šio įrenginio ekranas taip pat pasiūlys 120 Hz atsinaujinimo dažnį, o maksimalus ryškumas sieks iki 1 800 nitų.

Išmanusis telefonas veiks su „MediaTek Dimensity 8300 Ultra“ procesoriumi bei naudos LPDDR5X operatyviosios (RAM) bei UTF 4.0 vidinės talpos atmintines. Mūsų rekomenduojamas modelis turi 8 GB operatyviosios (RAM) ir 256 GB vidinės atminties. Šio įrenginio veikimą palaikys 5 500 mAh talpos baterija su 67W greituoju įkrovimu.

Išmaniojo telefono nugarėlėje rasime 64 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą pagrindinę kamerą, kuri turės ir optinį vaizdo stabilizavimą. „Poco X6 Pro“ taip pat turės 8 MP plataus kampo bei 2 MP makro kameras. Priekinėje įrenginio dalyje – 16 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpinta asmenukių kamera.

Verta paminėti ir tai, jog „Poco X6 Pro“ išmanusis telefonas veiks su „HyperOS“ vartotojo sąsaja, kuri sukurta pagal „Android 14“ operacinę sistemą

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas