Dar vienas Kinijos automobilių gamintojas kurs išmanųjį telefoną: pranešama apie svarbų susitarimą, netrukus sulauksime ir pirmojo įrenginio

Lukas Snarskis

2024-04-19, 17:37

0 komentarų

Siekdama pagerinti išmaniųjų įrenginių sąveiką su automobiliais, „Polestar“ dar praėjusių metų rugsėjį skelbė, jog ketina pristatyti savo pirmąjį išmanųjį telefoną. Tai jau tampa savotiška mada, tarp Kinijos automobilių gamintojų.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Dar vienas Kinijos automobilių gamintojas kurs išmanųjį telefoną: pranešama apie svarbų susitarimą, netrukus sulauksime ir pirmojo įrenginio

2023 metais bendrovė „Nio“ pristatė savo pirmąjį išmanųjį telefoną, o dar šį mėnesį analogišką žingsnį ketina žengti ir „Polestar“. Panašu, kad jeigu esate automobilių gamintojas Kinijoje - turite turėti ir savo išmanųjį telefoną.

Prie šių dviejų bendrovių ketina prisijungti ir „Hongqi“, kuri taip pat planuoja sukurti išmanųjį telefoną. Ši kompanija ketina bendradarbiauti su „Geely“ finansuojama „Ecarx“ įmone, kuri padės sukurti aukštos klasės įrenginį.

„Hongqi“, kaip ir „Nio“ ar „Polestar“, tokį savo sprendimą argumentuoja unikaliu pardavimo aspektu, kuris pasiūlys išskirtines galimybes bendrovės automobilių ir išmaniojo telefono savininkams. Oficialiame bendrovės pranešime teigiama, kad tai suteiks „aukščiausio lygio išmaniosios sąveikos patirtis“.

Pranešama, jog susitarimas tarp „Hongqi“ buvo sudarytas dar šiandien. Bendradarbiavimas apims ne tik išmaniojo telefono kūrimą, bet ir išmaniosios vairuotojo kabinos ir „Hongqi“ operacinės sistemos plėtojimą ir tobulinimą.

„Hongqi“ bendrovė yra FAW aukščiausios klasės naujosios energijos transporto priemonių (NEV) padalinys, kurio mažmeniniai pardavimai 2023 metais sudarė daugiau nei 85 tūkst. vienetų, t. y. 135 proc. daugiau nei ankstesniais metais.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas