Dar vienas „Redmi“ telefonas sulaukė didžiulio atnaujinimo: gamintojas vartotojus nudžiugino nauja „Android“ versija, išbandyti galima jau dabar

Lukas Snarskis

2023-08-07, 08:50

0 komentarų

Dukterinė „Xiaomi“ kompanija jau yra pristačiusi krūvą „Redmi Note 12“ serijos išmaniųjų telefonų, kuriuos jau būtų sunku suskaičiuoti ant vienos rankos pirštų. Šios serijos įrenginiai yra pakankamai populiarūs ir tarp lietuvių.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Dar vienas „Redmi“ telefonas sulaukė didžiulio atnaujinimo: gamintojas vartotojus nudžiugino nauja „Android“ versija, išbandyti galima jau dabar

Dar balandžio mėnesį „Redmi“ pristatė naująjį „Redmi Note 12 Pro 4G“ išmanųjį telefoną , o tuomet jis pirkėjus pasiekė su „Android 12“ operacinės sistemos versija bei „MIUI 14“ vartotojo sąsaja. Tačiau dabar europiečių laukia puikios naujienos, nes bendrovė paruošė didžiausią šių metų atnaujinimą.

Remiantis naujausia informacija, „Redmi Note 12 Pro 4G“ jau gauna „MIUI 14“ vartotojo sąsajos atnaujinimą, o didžiausias pasikeitimas – naujesnė „Android“ operacinės sistemos versija. „Redmi“ šių įrenginių savininkams jau paruošė „Android 13“, o šis naujinys atkeliauja su liepos mėnesio saugumo papildiniu.

Kaip žinia, daugelis išmaniųjų telefonų gamintojų, įskaitant ir „Xiaomi“, programinės įrangos naujinius pateikia ne visiems vartotojams iškart, o dalimis. Būtent dėl šios priežasties ne visi gali įsidiegti naujinį tik jam pasirodžius. „Redmi Note 12 Pro 4G“ naujausias programinės įrangos atnaujinimas pirmuosius vartotojus pasiekė dar prieš keletą dienų, tačiau jeigu dar jo negavote – gali tekti šiek tiek luktelėti.

Priminsime, jog balandžio mėnesį debiutavęs išmanusis telefonas aprūpintas 6,67 colių įstrižainės AMOLED ekranu su 120 Hz atsinaujinimo dažniu bei Full HD+ raiška. Priekinės dalies viršuje – nedidelis apskritimas, kur įmontuota 16 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpinta asmenukių kamera.

Išmanusis telefonas veikia su „Qualcomm Snapdragon 732G“ procesoriumi bei turi 8 GB operatyviosios (RAM) bei 256 GB vidinės atminties. Naujojo „Redmi“ įrenginio veikimą palaiko 5 000 mAh talpos baterija su 67W greituoju įkrovimu.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas