Debiutavo naujasis „Realme GT 6T“: veiks su neseniai išleistu „Snapdragon 7+ Gen 3“ procesoriumi, turės itin ryškų ekraną ir pasiūlys 120W įkrovimo galimybę

Lukas Snarskis

2024-05-28, 10:23

0 komentarų

„Realme“ neseniai atšventė savo šeštąsias metines, o šiai sukakčiai pažymėti, paskelbė, kad netrukus pristatys „GT 6“ serijos įrenginius, žyminčią GT linijos sugrįžimą į didžiausią „Realme“ rinką po daugiau nei dvejų metų pertraukos.

Prasidėjo mega „Aliexpress“ išpardavimai – visą svarbiausią informaciją rasite paspaudę čia.
Debiutavo naujasis „Realme GT 6T“: veiks su neseniai išleistu „Snapdragon 7+ Gen 3“ procesoriumi, turės itin ryškų ekraną ir pasiūlys 120W įkrovimo galimybę

Ilgai lauktas pristatymas pagaliau įvyko. Kompanijos atstovai oficialiai pristatė naująjį „Realme GT 6T“, kuris pasiūlys „Qualcomm Snapdragon 7+ Gen 3“ procesorių su 12 GB operatyviosios (RAM) ir 512 GB vidinės atminties. Tačiau naujasis „Qualcomm“ lustas nėra vienintelis šio modelio privalumas.

Išmanusis telefonas turės 6,78 colių įstrižainės LTPO AMOLED ekraną su maksimaliu 6 000 nitų ryškumu. Čia naudojama 10 bitų panelė su 2 780 x 1 264 taškų raiška ir 120 Hz atsinaujinimo dažniu. Viršutinėje dalyje – nedidelis apskritimas, kur įmontuota 32 MP asmenukių kamera.

„Realme GT 6T“ nugarėlėje rasime dvi kameras, o pagrindinė jų naudos 50 MP raiškos „Sony LYT-600“ vaizdo jutiklį su f/1.9 diafragma. Antroji kamera – 8 MP plataus kampo objektyvas. Išmaniojo veikimą palaikys 5 500 mAh talpos baterija su 120W greituoju „SuperVOOC“ įkrovimu.

Ši „Realme“ naujiena veiks su „Android 14“ operacinės sistemos versija ir „Realme UI 5.0“ vartotojo sąsaja. Gamintojas žada, jog saugumo papildiniai bus pateikiami ketverius metus, o programinės įrangos atnaujinimai – tris metus. Išmanusis bus prieinamas sidabrinės ir žalios spalvų.

Pigiausias „GT 6T“ modelis turės 8 GB operatyviosios (RAM) ir 128 GB vidinės atminties, o jo kaina prasidės nuo 340 eurų. Tiesa, bent jau kol kas jis bus prieinamas tik Indijos rinkoje, o apie jo debiutą kituose regionuose nėra skelbiama.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas