Europoje netrukus išvysime vieną galingiausių 2024 metų telefonų: paaiškėjo, kada įvyks oficialus „Red Magic 9S Pro“ debiutas, laukti liko nebedaug

Lukas Snarskis

2024-07-08, 10:55 (atnaujinta 2024-07-09, 12:27)

0 komentarų

Dar praėjusį trečiadienį įvyko oficialus „Red Magic 9S Pro“ serijos išmaniųjų telefonų pristatymas. Kinijos kompanijos vadovai pademonstravo „Red Magic 9S Pro“ ir „Red Magic 9S Pro+“ išmaniuosius telefonus.

MEGA „Aliexpress“ išpardavimai – stulbinančios nuolaidos iki rugsėjo 4 dienos, peržiūrėkite karščiausius pasiūlymus
Europoje netrukus išvysime vieną galingiausių 2024 metų telefonų: paaiškėjo, kada įvyks oficialus „Red Magic 9S Pro“ debiutas, laukti liko nebedaug

Abu įrenginiai veiks su „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 Leading“ mikroschemų rinkinio versija. Ši lusto versija skiriasi nuo tos, kuri naudojama daugelyje kitų flagmanu, tuo, kad pagrindinis branduolys veikia su 3.4 GHz taktiniu dažniu, o vaizdo plokštė – 1 GHz.

Praėjusio savaitgalio pristatymas buvo skirtas Kinijos rinkai, o dabar „Nubia“ atstovai atskleidė, kada įvyks ir tarptautinis išmaniųjų telefonų debiutas. Pranešama, jog oficialus debiutas Europoje ir kituose regionuose įvyks jau liepos 16 dieną.

Priminsime, jog „Red Magic 9S Pro“ variantas turės 6 500 mAh talpos bateriją su 80W greitojo įkrovimo galimybe, o „Pro+“ modelis pasiūlys 5 500 mAh talpos akumuliatorių su 165W įkrovimo technologija. Pastarasis sprendimas leis įkrauti flagmaną vos per 16 minučių.

Išmanieji telefonai naudos 6,8 colių įstrižainės OLED ekranus su 1 116 x 2 480 taškų raiška. Čia bus naudojamos BOE sukurtos Q9+ panelės su 120 Hz atsinaujinimo dažniu. Viršutinėje ekrano dalyje – po juo įmontuota 16 MP raiškos vaizdo jutiklį naudojanti asmenukių kamera.

„Red Magic 9S Pro“ serijos įrenginiai taip pat pasiūlys „Wi-Fi 7“ palaikymą, ausiniu lizdą, o taip pat ir stereo garsiakalbius su „DTS:X Ultra“ sertifikatu. Abu flagmanai turės 50 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą pagrindinę kamerą, o taip pat ir 50 MP plataus kampo objektyvą.

Gamintojas nepraleido progos į naująją „Red Magic 9.5“ vartotojo sąsają įtraukti dirbtinio intelekto funkcijų. Tai išmanusis navigatorius su realaus laiko rekomendacijomis, dirbtinio intelekto trigeris, garsų atpažinimas žaidimuose ir kt. Kitos dirbtinio intelekto funkcijos apima vaizdo didinimą, ekrano užsklandą, ekrano užsklandos generavimą, rašymo pagalbininką, santraukas, paiešką ir pan.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas