HTC ketina pristatyti naują išmanųjį telefoną: pasirodė pirmieji pranešimai apie „HTC U24“, pasiūlys vidutinės klasės savybes

Lukas Snarskis

2024-05-11, 10:55

0 komentarų

Dar 2019 metų spalį HTC vadovas Yvesas Maitresas skelbė, jog kompanija stabdo darbus išmaniųjų telefonų sektoriuje. Tai turėjo reikšti, kad bendrovė daugiau nebegamins tokių įrenginių, tačiau paskutinės naujienos rodo, kad yra šiek tiek kitaip.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
HTC ketina pristatyti naują išmanųjį telefoną: pasirodė pirmieji pranešimai apie „HTC U24“, pasiūlys vidutinės klasės savybes

HTC kadaise buvo tarp populiariausių išmaniųjų telefonų gamintojų, tačiau šiandieninė situacija yra visiškai kitokia. Paskutinį kartą naują įrenginį bendrovė pristatė dar 2023 metų vasarą. Kaip bebūtų, netrukus gali būti pristatytas naujas modelis.

Internete pasirodė pranešimai apie naują HTC išmanųjį telefoną, kuris žymimas 2QDA100 modelio numeriu. Šis nepristatytas įrenginys buvo aptiktas „Geekbench“ platformoje ir veikia su „Qualcomm Snapdragon 7 Gen 3“ procesoriumi bei turi 12 GB operatyviosios (RAM) atminties.

Tikėtina, jog šis išmanusis telefonas bus žinomas kaip „HTC U24“ ir veiks su „Android 14“ operacinės sistemos versija. „Geekbench“ testuose šis modelis rinko 1 095 taškus vieno branduolio ir 3 006 taškus kelių branduolių bandymuose.

Neoficialiais duomenimis, šis įrenginys taip pat turės AMOLED ekraną, kuris bus apsaugotas „Corning Gorilla Glass Victus“ apsauginiu stiklu. „HTC U24“ gali turėti ir ausinių lizdą bei belaidžio įkrovimo palaikymą. Ši naujiena gali atkeliauti ir su jau įdiegta „Viverse“ programėle, kuri skirta „Vive XR Elite“ mišrios realybės įrangai.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas