Kai kuriems „Xiaomi“ telefonų turėtojams – fantastiškos naujienos: jau dabar galima išbandyti karščiausią šių metų programinės įrangos atnaujinimą

Lukas Snarskis

2023-09-25, 07:46 (atnaujinta 2023-09-25, 10:39)

1 komentaras

„Google“ kuriama ir plėtojama „Android“ operacinė sistema yra populiariausia mobilioji platforma pasaulyje. JAV technologijų milžinė kiekvienais metais išleidžia vieną didįjį atnaujinimą, o ne išimtis yra ir 2023 metai. Daugelis „Android“ telefonų savininkų jau dabar laukia didžiausio šių metų naujinio.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Kai kuriems „Xiaomi“ telefonų turėtojams – fantastiškos naujienos: jau dabar galima išbandyti karščiausią šių metų programinės įrangos atnaujinimą

Jau netrukus oficialiai debiutuos naujoji „Android 14“ operacinės sistemos versija. Daugelis gamintojų jau dabar ruošia savo įrenginių programinės įrangos atnaujinimus, o tarp tokių bendrovių – ir „Xiaomi“. Kinijos milžinė ne tik ruošia naujinius, bet kai kuriems modeliams jie tapo ir prieinami.

Nors „Google“ iki šiol nėra oficialiai išleidusi pilnos „Android 14“ operacinės sistemos versijos, tačiau, panašu, jog „Xiaomi“ neketina laukti ilgiau ir išleido stabilią beta versiją kai kuriems bendrovės įrenginių savininkams. Gerų naujienų sulaukė „Xiaomi 13“, „Xiaomi 13 Pro“, o taip pat ir „Xiaomi 12T“ modelių savininkai.

„Xiaomi“ programinės įrangos beta testuotojams jau prieinamas „MIUI 14“ naujinys, kuris sukurtas naudojant „Android 14“ operacinės sistemos versiją. Tiesa, tai yra stabili beta versija, kas iš esmės reiškią paskutinį žingsnį prieš išleidžiant oficialų naujinį. Tikėtina, kad tai turėtų įvykti iškart po to, kai „Google“ išleis galutinę „Android 14“ platformos versiją.

Verta pastebėti, jog toks atnaujinimas Kinijoje buvo pasiekiamas dar prieš mėnesį, tačiau dabar jis prieinamas ir tarptautinėje rinkoje. „Xiaomi 13“ telefonuose jis žymimas 14.2.0 UMCMIXM, „Xiaomi 13 Pro“ - MIUI 14.0.2.0 UMBMIXM, „Xiaomi 12T“ - 14.0.4.0 UMQMIXM serijos numeriu bei užima maždaug 5,4 GB vietos. Kartu su juo atkeliauja ir rugpjūčio mėnesio saugumo papildinys.

1 komentarų

Hiomi

Puiki naujiena atsinaujinusi 14 android,ir mikrofono garsas sumažėjo perpus..Sunku net susikalbėti būnant lauke.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas