„MediaTek“ paskelbė, kada ketina pristatyti galingiausią savo mobilųjį procesorių: pristatymas įvyks jau netrukus, o lustas gali nustebinti neįtikėtinomis galimybėmis

Lukas Snarskis

2024-09-24, 09:33

0 komentarų

Kiekvienų metų pabaigoje pristatomi naujausi aukščiausios klasės išmanieji telefonai, kurie debiutuoja su galingiausiais „Qualcomm“ ir „MediaTek“ mikroschemų rinkiniais. Jau spalį tikimės išvysti ne tik „Snapdragon 8 Gen 4“ lustą, tačiau ir karščiausią „MediaTek“ naujieną.

Prasideda MEGA ALIEXPRESS išpardavimai - taikomos nuolaidos net iki 60%, spauskite čia ir raskite geriausius pasiūlymus!
„MediaTek“ paskelbė, kada ketina pristatyti galingiausią savo mobilųjį procesorių: pristatymas įvyks jau netrukus, o lustas gali nustebinti neįtikėtinomis galimybėmis

Internete jau kuris laikas kalbama apie aukščiausios klasės „Dimensity 9400“ mikroschemų rinkinį, kurio debiuto laukiama jau netrukus. Šis lustas veikiausiai turės MT6991 modelio numerį ir bus pagamintas naudojant TSMC sukurtą antros kartos 3 nm architektūrą.

„MediaTek“ kompanijos atstovai atskleidė, jog naujasis lustas bus pristatytas spalio 9 dieną. Tokia informacija buvo paskelbta bendrovės „Weibo“ paskyroje, o naujasis mikroschemų rinkinys įvardijamas kaip „naujos kartos „MediaTek“ produktas“.

Pranešama, kad naujasis mikroschemų rinkinys turės aštuonių branduolių procesorių – tai didysis „Cortex X925“, 3 x 2,8 GHz „Cortex-X4“ ir 4 x 2,1 GHz „Cortex-A725“. Nutekinti lyginamieji testai atskleidė, kad procesoriaus našumas bus 30 proc. geresnis nei pirmtako, o GPU gali būti galingiausias rinkoje.

Tokią informaciją neseniai patvirtino ir „Geekbench“ testų rezultatai, kurie atskleidė, jog „MediaTek Dimensity 9400“ savo procesoriaus ir vaizdo plokštės veikimo galimybėmis aplenkė dar nepristatytą „Qualcomm“ mikroschemų rinkinį.

Tikėtina, kad pirmieji telefonai, kurie naudos naująjį „MediaTek“ lustą turėtų būti „Oppo“ sukurti „Find X8“ serijos modeliai, o taip apt ir „Vivo X200“ linijos išmanieji. Žinoma, tokia informacija kol kas nėra patvirtinta oficialiai.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas