Naujausių „Xiaomi“ flagmanų turėtojams – puikios naujienos: jau gali išbandyti vieną karščiausių „Android“ atnaujinimų šiemet

Lukas Snarskis

2023-08-20, 11:58

0 komentarų

„Google“ kuriama ir plėtojama „Android“ operacinė sistema yra populiariausia mobilioji platforma pasaulyje. JAV technologijų milžinė kiekvienais metais išleidžia vieną didįjį atnaujinimą, o ne išimtis yra ir 2023 metai. Daugelis „Android“ telefonų savininkų jau dabar laukia didžiausio šių metų naujinio.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Naujausių „Xiaomi“ flagmanų turėtojams – puikios naujienos: jau gali išbandyti vieną karščiausių „Android“ atnaujinimų šiemet

Jau netrukus oficialiai debiutuos naujoji „Android 14“ operacinės sistemos versija. Daugelis gamintojų jau dabar ruošia savo įrenginių programinės įrangos atnaujinimus, o tarp tokių bendrovių – ir „Xiaomi“.

Kinijos milžinė jau kuris laikas testuoja „Android 14“ operacinės sistemos versiją, o pirmoji bandomoji versija buvo išleista dar gegužės mėnesį. Neseniai puikių naujienų sulaukė „Xiaomi 13“ serijos įrenginių turėtojai, kurie gavo „MIUI 14“ atnaujinimą su „Android 14“ operacinės sistemos versijos penktąja beta versija.

Įdomu tai, jog daugelis tokių atnaujinimų yra skirti Kinijos rinkai, tačiau šis „Xiaomi 13“ ir „Xiaomi 13 Pro“ įrenginiams skirtas naujinys pasiekia ir kitiems regionams skirtus modelius. Tiesa, norintiems išbandyti šį programinės įrangos atnaujinimą – reikia būti beta programos dalyviu.

Priminsime, jog „Xiaomi 13“ serijos išmanieji telefonai yra tarp pirmųjų, kurie turėtų sulaukti galutinės „Android 14“ operacinės sistemos versijos atnaujinimo. Tarp tokių įrenginių yra minimi ir „Xiaomi 12T“ serijos modeliai. Kaip bebūtų, pirmiausia reikia sulaukti kol „Google“ oficialiai išleis naująją „Android“ platformos versiją.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas