Netrukus debiutuos telefonas su naujuoju „MediaTek“ lustu: jau laukiama naujojo „iQOO Neo 9S Pro“ modelio, aiškios pirmosios savybės

Lukas Snarskis

2024-05-08, 14:55

0 komentarų

Taivano bendrovė „MediaTek“ neseniai pristatė naują mikroschemų rinkinį, kuris skirtas aukštos klasės išmaniesiems telefonams. Kompanijos atstovai oficialiai paskelbė informaciją apie naująjį „Dimensity 9300+“ variantą, kuris yra atnaujinta anksčiau išleisto „Dimensity 9300“ atnaujinimas.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Netrukus debiutuos telefonas su naujuoju „MediaTek“ lustu: jau laukiama naujojo „iQOO Neo 9S Pro“ modelio, aiškios pirmosios savybės

Jau tampa įprasta, jog pasirodžius naujam „MediaTek“ ar „Qualcomm“ mikroschemų rinkiniui – iškart pasirodo informacija ir apie telefonus, kurie ketina juos naudoti. Analogiška situacija vyksta ir su naujuoju „Dimensity 9300+“, o pirmieji naujienas apie tai ketina pristatyti „iQOO“ atstovai.

Po vakar įvykusio „MediaTek“ naujienos pristatymo, aiškėja, jog „IQOO Neo 9S Pro“ bus pirmasis išmanusis telefonas, kuris naudos būtent „Dimensity 9300+“ lustą. Kol kas nėra žinoma, kada tiksliai įvyks pristatymo renginys, tačiau tai turėtų įvykti jau netrukus.

Neseniai pasirodė ir pirmosios šio išmaniojo telefono nuotraukos, kurios atskleidžia, jog „iQOO Neo 9S Pro“ bus labai panašus į „Neo9“ serijos įrenginius. Čia rasime dvi kameras nugarėlėje, plokščią priekinę dalį, o taip pat ir nugarėlę bei šonines briaunas.

Išmanusis telefonas turėtų būti aprūpintas 6,78 colių įstrižainės OLED ekraną. „iQOO Neo 9S Pro“ veikimą palaikys 5 160 mAh talpos baterija su 120W greitojo įkrovimo galimybe. Deja, tačiau daugiau šio įrenginio specifikacijų kol kas nėra žinoma, tačiau visa tai turėtų paaiškėti jau netrukus.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas