Populiariausio „Xiaomi“ telefono savininkams – puikios naujienos: atkeliauja didžiausias šių metų atnaujinimas, sužinokite kas keičiasi

Lukas Snarskis

2023-06-10, 09:05 (atnaujinta 2023-06-10, 10:49)

1 komentaras

2022 metus „Xiaomi“ užbaigė surengdami spaudos konferenciją, kurios metu debiutavo ne tik naujieji „Xiaomi 13“ serijos išmanieji telefonai, apie kuriuos skaityti galite čia, bet ir daugybė kitų naujienų. Kaip ir buvo tikėtasi, „Xiaomi“ atstovai pristatė ir naująją „MIUI 14“ vartotojo sąsajos versiją.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Populiariausio „Xiaomi“ telefono savininkams – puikios naujienos: atkeliauja didžiausias šių metų atnaujinimas, sužinokite kas keičiasi

Kinijos milžinė „Xiaomi“ pristatė naująją „MIUI 14“ vartotojo sąsajos versiją, kuri pasiūlys ne tik „Android 13“ operacinės sistemos versiją, bet ir nemažai naujienų. Gamintojas jau anksčiau atnaujino daugelį savo išmaniųjų telefonų, o dabar šio naujinio sulaukė ir vienas populiariausių įrenginių.

Naująją „MIUI 14“ versiją jau gali išbandyti ir perkamiausio 2022 metų „Xiaomi“ išmaniojo telefono savininkai – tai „Redmi Note 11“. Pranešama, kad šis naujinys jau yra prieinamas „Mi Pilot“ programos dalyviams, tačiau netrukus turėtų pasiekti ir kitus šio populiaraus produkto turėtojus.

Naujoji „MIUI 14“ versija įgavo „Razor Project“ pavadinimą, o pagrindinis tikslas – paversti šią vartotojo sąsają kuo lengvesne. Visų pirma, „Xiaomi“ pavyko sumažinti programinės įrangos užimamą vietą bei naudojamą operatyviąją atmintį. Pristatymo metu atskleista, kad dabar MIUI užims tik 13,09 GB vietos bei naudos maždaug 3,3 GB operatyviosios (RAM) atminties. Taip pat, sumažėjo ir iš anksto įdiegtų programėlių skaičius – jų liko vos 8.

Kaip jau minėjome, „Xiaomi“ jau yra atnaujinusi daugelį savo populiariausių bei naujausių išmaniųjų telefonų. Akivaizdu, jog bendrovė deda visas pastangas, kad naujausia operacinės sistemos versija būtų įdiegta visuose jos įrenginiuose. Įmonė siekia reguliariai teikti atnaujinimus, o nuolatinis programinės įrangos tobulinimas yra viena iš priežasčių, kodėl „Xiaomi“ yra populiarus vartotojų pasirinkimas.

1 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas