„Samsung“ atskleidė ateities planus ir strategiją: pagrindinis dėmesys bus skiriamas vartotojo patirčiai, kokybei ir dirbtinio intelekto sprendimams

Tomas Eidukevičius

2024-01-03, 07:46

0 komentarų

Generatyvinio dirbtinio intelekto (DI) populiarėjimas pernai peržengė technologijų skalės ribas. „ChatGPT“, „Google Bard“ ir kitus DI įrankius jau išbandė milijardai planetos gyventojų, o DI savo veikloms jau spėjo pajungti beveik trečdalis pasaulio organizacijų.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
„Samsung“ atskleidė ateities planus ir strategiją: pagrindinis dėmesys bus skiriamas vartotojo patirčiai, kokybei ir dirbtinio intelekto sprendimams

Nauji metai – puikus metas priimti naujus sprendimus. Kompanijos „Samsung“ vadovai atskleidė bendrovės strateginius prioritetus, įskaitant „super greitų technologijų“ siekį išlaikyti konkurencinį pranašumą. Savo konkurencingumą „Samsung“ nori stiprinti „technologiniu pranašumu ir gebėjimu prisitaikyti prie pokyčių“.

„Samsung“ atstovai išskyrė išmaniųjų telefonų, buitinės technikos ir programinės įrangos padalinių strategiją, kurios pagrindinis prioritetas – klientas. Teigiama, kad daugiausia dėmesio bus skiriama produktų našumui ir kokybei. Jie taip pat paragino konglomerato lustų gamybos verslą stiprinti savo pozicijas rinkoje tobulinant ir didinant technologinį atotrūkį nuo konkurentų.

Be to, jie paragino imtis aktyvių priemonių, kad būtų atsižvelgta į būsimus technologinės aplinkos pokyčius, pavyzdžiui, dirbtinį intelektą, ekologišką praktiką ir „gyvenimo būdo naujoves“, nors apie ką konkrečiai kalbama paskutiniu aspektu taip ir neatskleidė. Įdomu tai, kad „Samsung“ ragina taikyti generatyvinį dirbtinį intelektą darbo procesams palengvinti ir pagerinti.

„Turėtume iš esmės pakeisti darbo būdą ir mūsų prietaisų suteikiamą patirtį, taikydami generatyvinį dirbtinį intelektą. Pereidami nuo praeities pasyvaus ekologiško atsako, turėtume iš esmės pakeisti mąstymą ir atrasti ekologiškus ateities produktus", - teigiama bendrovės pranešime.

Vertėtų prisiminti, jog Pietų Korėjos milžinė oficialiai dar anksčiau pristatė generatyvinį dirbtinio intelekto modulį, kuris bus žinomas kaip „Gauss“. Įvairiems išmaniesiems įrenginiams skirtą sprendimą sudarys „Samsung Gauss Language“, „Gauss Code“ ir „Gauss Image“, o visos šios dalys, kaip ir sufleruoja jų pavadinimas, atliks tam tikras skirtingas užduotis.

Net neabejojama, jog naujasis generatyvinio dirbtinio intelekto modulis bus neatsiejama kitąmet debiutuosiančių „Samsung Galaxy S24“ serijos išmaniųjų telefonų dalis. Teigiama, jog „Galaxy S24“ serijos įrenginiai galės pasiūlyti daugiau nei šiuo metu siūlo naujausi „Pixel“ telefonai, o tokių galimybių dar niekas nesiūlė.

„Samsung Galaxy S24“ serijos išmanieji telefonai turės funkcijas, kurios primins „ChatGPT“ ar „Google Bard“ sukurtus dirbtinio intelekto įrankius. Tai suteiks vartotojams kurti turinį ar įvairias istorijas, nurodant vos keletą raktinių žodžių tam.

„Samsung“ taip pat paruošė keletą papildomų funkcijų, pavyzdžiui, teksto ir vaizdo generatyvinį dirbtinį intelektą, apie kurį jau kalbėjo anonsuodami „Exynos 2400“ mikroschemų rinkinį. Būtent pastarasis lustas bus naudojamas Europos rinkoje. Taip pat bus patobulintas ir kalbėjimo į tekstą perteikimas naudojant dirbtinį intelektą.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas