Sparčiai auganti Kinijos bendrovė pristatė naująjį „Camon 30S Pro“: pirmasis „Tecno“ išmanusis telefonas su belaidžiu įkrovimu ir naujuoju „MediaTek“ procesoriumi

Lukas Snarskis

2024-08-06, 19:55

0 komentarų

Tarp populiariausių išmaniųjų telefonų gamintojų pateko naujas vardas – tai Kinijos bendrovė „Transsion“. Pastaroji Kinijos bendrovė valdo tokius prekinius ženklus kaip „Tecno“, „itel“ ar „Infinix“, o bendri pardavimai pasiekė ir 30 mln. vienetų ribą.

Prasideda MEGA ALIEXPRESS išpardavimai - taikomos nuolaidos net iki 60%, spauskite čia ir raskite geriausius pasiūlymus!
Sparčiai auganti Kinijos bendrovė pristatė naująjį „Camon 30S Pro“: pirmasis „Tecno“ išmanusis telefonas su belaidžiu įkrovimu ir naujuoju „MediaTek“ procesoriumi

„Tecno“ dar visai neseniai pristatė „Spark 20 Pro 5G“ modelį, apie kurį skaityti galite paspaudę čia, tačiau tai ne vienintelė šios vasaros naujiena. Kompanijos atstovai pademonstravo ir naująjį „Camon 30S Pro“, kuris tapo pirmuoju gamintojo įrenginiu su belaidžio įkrovimo galimybe.

Išmanusis telefonas turi 6,78 colių įstrižainės AMOLED ekraną su Full HD+ raiška ir 120 Hz atsinaujinimo dažniu. Viršutinėje ekrano dalyje – nedidelis apskritimas, kur rasime 50 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą asmenukių kamerą.

Naujasis „Camon 30S Pro“ veiks su „MediaTek Helio G100“ procesoriumi. Apie technines šio mikroschemų rinkinio savybes nėra žinoma daug, neskaitant to, jog tai yra 6 nm architektūrą naudojantis lustas su 7 proc. geresniu CPU veikimu. Išmanusis taip pat turės 8 GB operatyviosios (RAM) ir 256 GB vidinės atminties.

Naujojo „Tecno“ įrenginio nugarėlėje įmontuota 50 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpinta pagrindinė kamera. Čia naudojamas 1/1.56 colio dydžio „Sony IMX896“ lustas su optinio vaizdo stabilizavimo galimybe. Antroji kamera – 2 MP gylio sensorius.

Išmaniojo telefono veikimą palaikys 5 000 mAh talpos baterija su 45W įkrovimo galimybe. Čia rasime ir 20W belaidį įkrovimą. Verta paminėti ir tai, jog „Camon 30S Pro“ taip pat turi ir specialų magnetinį korpusą, kuris leidžia „Tecno“ įkrovimo kilimėlį užfiksuoti tiesiai ant ritės. Telefonas taip pat gali veikti su įprastais trečiųjų šalių gamintojų nemagnetiniais įkrovikliais.

Gamintojas pažymi ir tai, jog šio įrenginio korpuso storis siekia vos 7,75 mm. Pirkėjai naująjį „30S Pro“ modelį galės įsigyti sidabrinės, pilkos ir auksinės spalvų. Deja, tačiau kol kas nėra žinoma kiek šis telefonas kainuos ir ar jis bus pasiūlytas Europoje.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas