„Vivo“ bus tarp pirmųjų, panaudojusių „Dimensity 9400“ lustą, aiškėja, kurie bendrovės produktai pasiūlys šį „MediaTek“ mikroschemų rinkinį

Lukas Snarskis

2024-06-03, 10:55

0 komentarų

Išmaniųjų telefonų rinkoje verda intensyvi kova tarp didžiųjų kompanijų, o šių metų flagmanus kai kurie pristatė dar praėjusių metų pabaigoje. Pirmieji ant didžiosios scenos žengė „Vivo“ atstovai, kurie aukščiausios klasės įrenginius pademonstravo dar gruodžio viduryje.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
„Vivo“ bus tarp pirmųjų, panaudojusių „Dimensity 9400“ lustą, aiškėja, kurie bendrovės produktai pasiūlys šį „MediaTek“ mikroschemų rinkinį

Kinijos technologijų bendrovė šiemet jau pristatė ne vieną išmanųjį telefoną, o dabar aiškėja ir tolimesni „Vivo“ planai. Spalio mėnesį tikimasi, jog „Qualcomm“ pristatys „Snapdragon 8 Gen 4“ lustą, o „MediaTek“ turėtų pateikti savo atsakymą ir pademonstruoti „Dimensity 9400“ mikroschemų rinkinį.

„Vivo“ ketina būti vienais pirmųjų, kurie panaudos naująjį „MediaTek“ lustą, praneša šaltiniai Kinijoje. Kinijos kompanijos vadovai šį mikroschemų rinkinį turėtų panaudoti „Vivo X200“ serijos išmaniuose telefonuose, o jų turėtų būti pristatyti bent du – tai „X200“ ir „X200 Pro“.

Internete jau kuris laikas kalbama apie aukščiausios klasės „Dimensity 9400“ mikroschemų rinkinį, kurio debiuto laukiama spalio mėnesį. Šis lustas veikiausiai turės MT6991 modelio numerį ir bus pagamintas naudojant TSMC sukurtą antros kartos 3 nm architektūrą.

Remiantis naujausia informacija, „MediaTek Dimensity 9400“ turėtų pasiūlyti iki 34 proc. mažesnes energijos sąnaudas. Teigiama, kad šis mikroschemų rinkinys išsaugos savo pirmtako naudotą visų didžiųjų branduolių struktūrą, o čia bus panaudotas ir „Cortex-X5“ našumo branduolys, veikiantis 3,4 GHz taktiniu dažniu.

Prie pagrindinio „Dimensity 9400“ lusto branduolio prisijungs ir trys „Cortex-X4“ branduoliai, o taip pat ir keturi „Cortex-A720“ blokai. Ir nors daugiau šio lusto techninių savybių nėra žinoma, tačiau jis savo galimybėmis gali pralenkti net ir „Snapdragon 8 Gen 4“.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas