„Xiaomi“ atnaujina 2021 metų telefoną - atkeliauja „MIUI 14“ ir „Android 13“, tačiau išbandyti galės ne visi

Lukas Snarskis

2023-03-05, 12:05

1 komentaras

Dar visai neseniai, „Xiaomi“ pristatė naująją „MIUI 14“ vartotojo sąsajos versiją, kuri pasiūlys ne tik „Android 13“ operacinės sistemos versiją, bet ir nemažai naujienų. Žinoma, svarbiausias klausimas „Xiaomi“ telefonų savininkams – kada mes sulauksime atnaujinimo?

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Xiaomi“ atnaujina 2021 metų telefoną - atkeliauja „MIUI 14“ ir „Android 13“, tačiau išbandyti galės ne visi

„Xiaomi“ atstovai dar Barselonoje vykusios „Mobile World Congress 2023“ parodos metu paskelbė išmaniuosius telefonus, kurie tarptautinėje rinkoje, įskaitant ir Lietuvą, gaus naująją „MIUI 14“ versiją, kartu su „Android 13“ operacinės sistemos versija. O jau dabar ši naujiena atkeliauja į 2021 metais išleistą „Redmi“ įrenginį.

Kaip skelbia „Xiaomiui“, 2021 metais išleistas „Redmi Note 8“ jau gauna „MIUI 14“ atnaujinimą, o su juo atkeliauja ir „Android 13“ operacinės sistemos versija. Šis naujinys pasiūlys daugybę naujų galimybių bei patobulinimo, o įrenginių savininkai gaus ir vasario mėnesio saugumo papildinį. „Xiaomi“ išleisto atnaujinimo dydis siekia 3,1 GB, todėl prieš jį įdiegiant reikėtų įsitikinti, jog telefone yra pakankamai vietos.

Tiesa, bent jau kol kas „MIUI 14“ versijos atnaujinimas bus prieinamas tik „Mi Pilot“ programos nariams, o likusiems „Redmi Note 8“ telefonų savininkams dar teks šiek tiek luktelėti. Jeigu nebus aptiktą didelių spragų, kurios gali pakenkti įrenginiams, viešos atnaujinimo versijos galima tikėtis dar iki šio mėnesio pabaigos.

Priminsime, jog dar visai neseniai skelbėme apie visus „Xiaomi“ ir šios Kinijos milžinės dukterinių kompanijų išmaniuosius telefonus, kurie jau netrukus turėtų gauti „MIUI 14“ atnaujinimą. Tarp tokių įrenginių rasime ne tik „Xiaomi 12“, „Xiaomi 12T“ ar kitus bendrovės flagmanus, bet ir pigesnių modelių. Pasitikrinti ar jūsų išmanusis patenka į tokių telefonų sąrašą galite paspaudę čia.

1 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas