„Xiaomi“ rodo pavyzdį daugeliui gamintojų: jau dabar galima išbandyti karščiausią metų naujieną, ji prieinama ir lietuviams

Lukas Snarskis

2023-10-06, 10:10

0 komentarų

„Google“ kuriama ir plėtojama „Android“ operacinė sistema yra populiariausia mobilioji platforma pasaulyje. JAV technologijų milžinė kiekvienais metais išleidžia vieną didįjį atnaujinimą, o ne išimtis yra ir 2023 metai.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Xiaomi“ rodo pavyzdį daugeliui gamintojų: jau dabar galima išbandyti karščiausią metų naujieną, ji prieinama ir lietuviams

Šios savaitės pradžioje „Google“ oficialiai pristatė naująją „Android 14“ operacinės sistemos versiją, kuri jau dabar yra prieinama daugeliui „Pixel“ serijos išmaniųjų telefonų. Tačiau naujausią „Android“ versiją jau gali išbandyti ne tik „Google“ telefonų turėtojai.

Kinijos technologijų milžinė „Xiaomi“ jau kuris laikas ruošia „MIUI 14“ vartotojo sąsajos atnaujinimus, kurie leistų mėgautis naujausia „Android“ platformos versija. Nuo šiandien toks atnaujinimas yra prieinamas pirmiems bendrovės įrenginiams.

Gerų naujienų sulaukė „Xiaomi 13“, „Xiaomi 13 Pro“, o taip pat ir „Xiaomi 12T“ modelių savininkai. „Xiaomi“ išleido atnaujinimą, kuris leis mėgautis „MIUI 14“ versija, kuri sukurta pagal „Android 14“ operacinę sistemą, o šį naujieną jau dabar gali įsirašyti minėtųjų telefonų savininkai visame pasaulyje.

Verta pastebėti, jog „Android 14“ operacinės sistemos versija šiuo metu prieinama tik „Google Pixel“ serijos išmaniuose telefonuose, o taip pat ir aukščiau paminėtuose „Xiaomi“ įrenginiuose. Artimiausiu metu turėtų paaiškėti ir daugiau telefonų, kurie artimiausiu metu gaus šį naujieną, o visą naujausią informaciją rasite ir mūsų portale.

Priminsime, jog naujoji „MIUI 14“ versija įgavo „Razor Project“ pavadinimą, o pagrindinis tikslas – paversti šią vartotojo sąsają kuo lengvesne. Visų pirma, „Xiaomi“ pavyko sumažinti programinės įrangos užimamą vietą bei naudojamą operatyviąją atmintį. Pristatymo metu atskleista, kad dabar MIUI užims tik 13,09 GB vietos bei naudos maždaug 3,3 GB operatyviosios (RAM) atminties. Taip pat, sumažėjo ir iš anksto įdiegtų programėlių skaičius – jų liko vos 8.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas