„Xiaomi” kartu su „Mi 11” europiečiams pristatys didžiulį televizorių ir paspirtuką: žinomos ir kainos

Ignas Petrikonis

2021-02-07, 10:20 (atnaujinta 2022-09-28, 10:39)

0 komentarų
„Xiaomi” kartu su „Mi 11” europiečiams pristatys didžiulį televizorių ir paspirtuką: žinomos ir kainos

Neseniai skelbėme, kad vasario 8 dieną „Xiaomi” rengiasi Europoje pristatyti Kinijoje jau debiutavusį „Mi 11” flagmaną, taip pat kalbama, kad kartu su juo gali būti išleista ir pigesnė jo versija „Mi 11 Lite”. Tačiau tuo pristatymas greičiausiai nesibaigs, nes Kinijos milžinė europiečiams yra paruošusi ir kitų produktų.

Patikimumu garsėjantis informacijos nutekintojas Ishan Agarwal kartu su 91mobiles skelbia, kad „Xiaomi” renginio metu pademonstruos net 75 colių įstrižainės „Mi QLED 4K TV” televizorių, kuris kainuos 1200 eurų - tikrai protinga suma, turint galvoje prietaiso dydį ir specifikacijas. Spėjama, kad tai bus šiek tiek modifikuota Kinijoje 2019 metais pristatyto „Mi TV 5 Pro” versija, turinti tą patį „Quantom Dot” ekraną, galintį vaizdą atkurti ir 8K raiška.

Televizorius pasiūlys itin platų 178 laipsnių matymo kampą ir 97% ekrano ir korpuso santykį. Taip pat jame bus montuojamas galingas keturių branduolių „Amlogic” procesorius, 4GB RAM ir 64GB vidinės atminties. Jungčių ir ryšių fronte sutiksime HDMI, USB, Ethernet, S/PDIF, Wi-Fi ir Bluetooth. Įrenginyje turėtų būti įrengti ir 8W galios garsiakalbių sistema.

Kitas europiečius nudžiuginti turintis produktas - puikiai žinomos „Mercedes-AMG Petronas” F1 komandos atributika paženklintas „Mi Electric Scooter Pro 2” paspirtukas. Jis svers 14,2 kg, tačiau turės 12400mAh talpos bateriją, kuri leis nepertraukiamai važiuoti net 9h. 300W galios motoras leidžia įsibėgėti iki elektroniškai apriboto 25 km/h greičio ribos, o akimirksniu sustoti padeda dvigubų stabdžių sistema. Paspirtukas bus aprūpintas LCD ekranėliu, kuriame bus rodomas greitis, baterijos įkrovos lygis, nuvažiuotas atstumas ir kita panaši informacija. Šaltinis teigia, kad ypatinga atributika paženklinta transporto priemonė kainuos pastebimai brangiau nei įprastas „Mi Electric Scooter Pro 2” - tarp 700 ir 800 eurų.

Tačiau tai nėra vieninteliai „Xiaomi” tradicinių kainų neprimenantys skaičiai - europiečiams už „Xiaomi Mi 11” flagmaną taip pat teks pakloti kur kas daugiau nei kinams (tikslią telefono kainą mūsų regione galite sužinoti spustelėję čia).

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas