„Baldur‘s Gate 3“ kūrėjai nuvylė visus gerbėjus: atskleidė, jog neketina pasiūlyti žaidimo papildymų ar naujos dalies

MiTech.lt

2024-03-25, 13:00

0 komentarų

„Larian Studios“ apstulbino minią per ketvirtadienį vykusią žaidimų kūrėjų konferencijos diskusiją. Įkūrėjas ir generalinis direktorius Swen Vincke atskleidė, kad studija nėra suinteresuota plėsti savo masinio populiarumo sulaukusį „Baldur’s Gate 3“ RPG žaidimą.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Baldur‘s Gate 3“ kūrėjai nuvylė visus gerbėjus: atskleidė, jog neketina pasiūlyti žaidimo papildymų ar naujos dalies

Jis paaiškino, kad gerbėjai neturėtų dėti vilčių į jokius DLC, plėtinius ar „Baldur’s Gate 4“.

Tačiau „Larian“ mums davė užuominų, kad taip nutiks. Per 2023 m. „Gamescom“ parodą vyresnysis produktų vadybininkas Tom Butler IGN sakė, kad studija kol kas tęs pataisas, tačiau vienu žodžiu paminėjo atostogas ir perėjimą prie kažko kito.

„Kurį laiką tęsime pataisų kūrimą, tada visi išeisime atostogų ir tada sugalvosime, ką darysime toliau“, – aiškino Butler. „Tačiau šiuo metu mes nuoširdžiai diskutuojame. Norime padaryti daugiau. Dar nežinome, ką.“

Kalbant apie tai, kas bus toliau, studija geriausiai žinoma dėl „Divinity“ RPG serijos. Pradėta 2002 m. su žaidimu „Divine Divinity“, naujausi jos kūriniai „Divinity: Original Sin“ (2014 m.) ir „Divinity: Original Sin II“ (2017 m.) buvo labai gerai įvertinti. Tad gal bus dirbama prie šios serijos tęsinio.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas