„Sony“ atskleidė įspūdingas naujojo šedevro detales, tačiau žaidimų gerbėjai svarbiausios informacijos taip ir neišgirdo

Tomas Eidukevičius

2023-05-28, 08:01

0 komentarų

Didžiajame naujausios „Sony“ demonstracijos finale žaidimų gigantas parodė dešimties minučių vaizdo įrašą, kuriame pristatomas veiksmo kupinas labai laukiamas ekskliuzyvinis „PlayStation 5“ žaidimas „Spider-Man 2“. Tačiau tikslios išleidimo datos laukiantys „PlayStation“ gerbėjai vėl liko nusivylę.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
„Sony“ atskleidė įspūdingas naujojo šedevro detales, tačiau žaidimų gerbėjai svarbiausios informacijos taip ir neišgirdo

Per savo pavasarinę demonstraciją Japonijos technologijų milžinė „Sony“ ne tik pristatė visiškai naują srautinio perdavimo delninį kompiuterį pavadinimu „PlayStation Project Q“, bet ir išleido naują žaidimo eigos vaizdo įrašą su bene labiausiai laukiamu ekskliuzyviniu 2023 metų produktu.

Kaip ir tikėtasi, „Marvel's Spider-Man 2“ parodė grafinius fejerverkus PS5 konsolėje, tačiau kūrėjas „Insomniac Games“ dar nenustatė konkrečios išleidimo datos.

Daugiau nei dešimt minučių tikros žaidimo eigos iš „Marvel's Spider-Man 2“ buvo šių metų renginio pažiba, todėl „Sony“ išsaugojo ją iki pat valandos trukmės tiesioginės transliacijos pabaigos. Žaidėjai, kurie praleido demonstraciją, gali dar kartą peržiūrėti toliau pateiktą anonsą čia arba „YouTube“ platformoje.

Pirmąją dalį įveikę žaidėjai jau bus susipažinę su Peteriu Parkeriu ir Milesu Moralesu, kurie abu bus „Spider-man 2“ dalis ir leis žaidėjams sklandžiai persijungti tarp dviejų veikėjų veiksmo eigoje.

Kaip ir kritikų pripažintas pirmtakas, naujasis žaidimo eigos įrašas rodo, kad „Spider-Man 2“ vis dar turės sėlinimo scenų ir kvapą gniaužiančių gaudynių su piktadario Kreiveno Medžiotojo, kurio pasirodymas Niujorke buvo paskelbtas atskirame kinematiniame anonse, sėbrais.

Nors šiuo metu vaizdo įrašas pasiekiamas tik 1080p raiška, jame vaizduojamas detalumo lygis rodo, kad „Spider-Man 2“ greičiausiai bus dar viena vizualinė dovanėlė, visiškai išnaudojanti PS5 grafikos galią. Deja, „Sony“ dar neatskleidė tikslios išleidimo datos, nes bendrovė šiuo atžvilgiu vis dar nurodo tik „2023 m. rudenį“.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas