Vienas iš „Ubisoft“ vadovų pasidalino įdomia nuomone: teigiama, kad fiziniai žaidimų diskai niekada neišnyks, paaiškino ir to priežastis

Arnas Balčiūnas

2023-10-15, 07:35

0 komentarų

Prieš keletą dienų, JAV technologijų milžinė „Microsoft“ pagaliau galėjo užbaigti „Activision Blizzard“ pirkimo sandorį. Pagrindine to priežastimi tapo leidimas kitai žaidimų leidėjai "Ubisoft" ateinančius 15 metų gauti dabartinių ir būsimų „Activision Blizzard“ žaidimų debesų kompiuterijos teises už Europos ribų.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Vienas iš „Ubisoft“ vadovų pasidalino įdomia nuomone: teigiama, kad fiziniai žaidimų diskai niekada neišnyks, paaiškino ir to priežastis

„Ubisoft“ vyresnysis viceprezidentas Chrisas Early'as viename iš interviu teigė, kad susitarimas leis „Ubisoft“ įtraukti „Activision Blizzard“ žaidimus į savo „Ubisoft+“ prenumeratą, taip pat suteiks galimybę „licencijuoti šių žaidimų transliavimo prieigą debesų kompiuterijos žaidimų bendrovėms, paslaugų teikėjams ir konsolių gamintojams“.

Pranešama, jog susitarimas taip pat apims visus papildomus DLC, išplėtimo paketus ir kitą žaidimo turinį, susijusį su šiais žaidimais. Ch.Early buvo paklausta ir apie fizinių žaidimų diskų ateitį, vis labiau populiarėjant debesyje talpinamiems žaidimams.

„Kai kurie žmonės visada norės turėti fizinį diską. Tiesiog nemanau, kad tai išnyks. Ar manau, kad fizinių diskų pardavimai laikui bėgant gali sumažėti? Žinoma, bet ar kada nors visiškai išnyks? Nemanau, kad taip“, - teigė „Ubisoft“ viceprezidentas.

Tiesa, Ch.Early taip ir neatskleidė, kada „Activision Blizzard“ žaidimus bus galima išbandyti „Ubisoft+“ paslaugos turėtojams, tik pasakė, kad bendrovė skirs laiko debesų galinės įrangos technologijai tobulinti, kad ji galėtų palaikyti „tokią patirtį, kokią norime, kad žaidėjai patirtų“.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas