Internautai šluoja šiuos ausinukus iš prekybos vietų: naujieji „Redmi“ belaidžiai ausinukai jau prekyboje, dabar jie parduodami už ypatingai žemą kainą

Partnerio turinys

2024-03-25, 19:55

0 komentarų

Kinijos kompanija „Xiaomi“, kartu su savo dukterinėmis bendrovėms, kasmet pristato daugybę išmaniųjų telefonų. Bene populiariausi yra tie, kurie pažymėti „Redmi“ prekiniu ženklu, tačiau gamintojas siūlo ir įvairiausių kitų produktų.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Internautai šluoja šiuos ausinukus iš prekybos vietų: naujieji „Redmi“ belaidžiai ausinukai jau prekyboje, dabar jie parduodami už ypatingai žemą kainą

Dar praėjusių metų pabaigoje „Redmi“ surengė spaudos konferenciją, kur pristatė ne tik naujausius savo telefonus, bet ir dėmesio vertus belaidžius ausinukus. Tuomet debiutavo „Redmi Buds 5 Pro“ modelis, kurį dabar galima įsigyti už itin patrauklią kainą.

Internetinėje parduotuvėje „Aliexpress“, kur šiuo metu vyksta didžiuliai išpardavimai, naujieji „Buds 5 Pro“ belaidžiai ausinukai kainuoja vos 45,40 eurus, o norėdami pasinaudoti šiuo pasiūlymu – spauskite čia. Tiesa, prieš atsiskaitant reikėtų panaudoti nuolaidos kodą 24AN05.

Verta paminėti ir tai, jog šiuos ausinukus iš oficialios parduotuvės užsisakė jau daugiau nei 3 tūkst. internautų. 224 iš jų paliko įvertinimą, o bendras naujųjų „Redmi“ belaidžių ausinukų reitingas siekia kone maksimalų – 4,9. Taigi, tai puiki proga įsigyti kokybišką produktą.

Naujieji „Redmi“ ausinukai pasiūlys tradicinį tokio tipo produkto dizainą, kuomet ausinukai keliauja į ausies ertmę bei pasiūlys dinamines tvarkykles, kurios aprūpintos 10 mm keramikiniais aukštų dažnių garsiakalbiais ir 11 mm titanu dengtais žemųjų dažnių garsiakalbiais.

„Buds 5 Pro“ palaiko „LHDC 5.0 Hi- Res“ garso kodeką ir siūlo aktyvaus triukšmo slopinimo (ANC) galimybę. Skelbiama, jog naujieji belaidžiai ausinukai palaikys „Bluetooth 5.3“ ryšio technologiją, kas užtikrins sklandžią sąsają su jūsų išmaniuoju telefonu ar kitu įrenginiu. Įdomu ir tai, jog gamintojas siūlo ir specialią „e-Sports“ versiją, kuri atkeliaus su specialia USB-C jungtimi, leidžiančia perduoti garsą vos su 20ms uždelsimu.

„Redmi“ teigimu, įkrovimo dėžutės ir ausinukų baterijų kombinacija leis mėgautis iki 68 valandų muzikos, o tik ausinukai pasiūlys maždaug 6,5 valandos klausymosi su įjungta triukšmo slopinimo galimybe bei iki 10 valandų, kuomet tokia galimybė išjungta.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas