„Soundcore Sleep A20“ miegui skirtų belaidžių ausinukų apžvalga: dėmesio vertas produktas tiems, kurie turi problemų užmiegant ar ieško sprendimo, padedančio ramiau miegoti

Lukas Snarskis

2024-07-14, 19:55 (atnaujinta 2024-07-14, 20:08)

0 komentarų

Visiškai belaidžių ausinukų bumas prasidėjo prieš keletą metų ir nesustoja šis traukinys iki šiol. Po to kai „Apple“ pristatė „AirPods“, rinkoje prasidėjo perversmas, o per pastaruoju metu ne tik smarkiai išaugo paklausa, tačiau ir pasiūla pasidarė beprotiškai didelė.

MEGA „Aliexpress“ išpardavimai – stulbinančios nuolaidos iki rugsėjo 4 dienos, peržiūrėkite karščiausius pasiūlymus
„Soundcore Sleep A20“ miegui skirtų belaidžių ausinukų apžvalga: dėmesio vertas produktas tiems, kurie turi problemų užmiegant ar ieško sprendimo, padedančio ramiau miegoti

Šiandien savo opcijas yra pateikęs tikriausiai kiekvienas elektronikos gamintojas. Ausinių rinkoje galima rasti ir įvairių produktų, kurie skirti atlikti tam tikras specifines funkcijas. Kompanija „Soundcore“ neseniai pristatė „Sleep A20“ belaidžius ausinukus, kurie sukurti tam, kad padėtų jums greičiau užmigti ir miegas būtų kokybiškesnis.

„Anker“ valdomas prekinis ženklas dar 2022 metais buvo pristatęs „Soundcore A10“ variantą, o naujasis modelis yra gerokai patobulinta versija. Jeigu turite problemų užmiegant – tai gali būti pagalbinis įrankis. Žinoma, jūs sakysite, kad tam padėti gali ir paprasti ausinukai su triukšmo slopinimo galimybe (ANC), tačiau jie negelbėja jeigu miegate ant šono.

„Soundcore Sleep A20“ yra mažytės ausinės skirtos naudoti miegant ir galinčios transliuoti garsą iš telefono arba groti įvairius raminančius garsus. Pažvelkime į šį produktą detaliau ir išsiaiškinkime, ar jos išties atlieką savo užduotį ir ar verta pirkti tokį dalyką.

„Soundcore Sleep A20“ apžvalga

„Soundcore Sleep A20“ yra ganėtinai patogus pasirinkimas net ir miegant ant šono, yra pakankamai funkcionalios, nors ir nėra tinkamos kažkam daugiau nei miegui. Reikėtų nepamiršti ir puikaus baterijos tarnavimo laiko, stilingo ir paprasto dizaino ir patogumo.

Privalumai

  • Labai patogu naudoti miego metu
  • Patogu naudotis net ir miegant ant šono
  • Puikus baterijos tarnavimo laikas
  • Stilingas dizainas ir puiki surinkimo kokybė
  • Prieinama kaina

Trūkumai

  • Erzinančiai paini gamintojo programėlė
  • Reikės šiek tiek laiko, kad prirasti

Dizainas

Vos tik išpakavus šiuos specifinius belaidžius ausinukus – nesunku pastebėti jų stilingą dizainą. „Soundcore Sleep A20“ dėkliukas atrodo itin kokybiškai. Jis yra matinė smėlio spalvos, pagamintas iš plastiko, o viršutinėje dalyje puikuojasi gamintojo logotipas.

Galinėje belaidžių ausinukų dalyje – USB-C lizdas ir „Bluetooth“ ryšio mygtukas, kuris leis susieti šį produktą su jūsų išmaniuoju telefonu, priekinėje – LED indikatoriai. Man labiausiai patinkanti šios dėžutės dalis – jos atidarymas. Tereikia švelniai stumtelti į priekį ir galėsite išimti pačius ausinukus.

„Sleep A20“ modelio ausinukai yra identiškos spalvos kaip ir įkrovimo dėkliukas, jie pagaminti iš tokio paties minkšto plastiko ir ant jų – identiškai „Soundcore“ logotipas. Ausinukų antgaliai su guminiu paminkštinimu.

Guminės pagalvėlės yra aplink kiekvieno ausinuko išorę ir neįsirėžia į ausį, dėl ko nešioti šiuos ausinukus yra neįtikėtinai patogu. Šis įrenginys yra žemo profilio, kas reiškia, kad ausinukai beveik neišsikiša iš ausies ertmės. Tai didžiulis privalumas tokio tipo produktui, ypatingai jeigu miegate ant šono.

„Soundcore Sleep A20“ dizaino prasme atrodo puikiai, o gamintojas maksimaliai įvertino ir visus patogumo niuansus. Testavimo metu nekilo jokių su tuo susijusių problemų, kas yra vienas svarbiausių aspektų, ieškant miegui skirtų ausinių. Trumpai apibendrinant – super!

Garso kokybė

Kaip dėl garso kokybės, veikiausiai klausite jūs. Technologijos, naudojamos miegui palengvinti ar skatinti, turi būti labai paprastos, o visas procesas – be jokių papildomų trikdžių. Ir tokio tipo produktai ne garso kokybė yra pats svarbiausias aspektas, tačiau net ir žinant tai – jos groja pakankamai gerai.

„Soundcore Sleep A20“ tikrai nepretenduoja į geriausių belaidžių ausinukų titulą ir jos iš esmės skirtos tam, kad atliktų savo pagrindinę funkciją – miegas. Girdimas garas turi pakankamai žemų dažnų, tačiau tai tikrai nesukurs naktinio klubo atmosferos, kas, sutikite, yra logiška. Jeigu renkatės ramią muziką ar garsus – viskas skamba taip, kad „Sleep A20“ padėtų jums užmigti ir neįkirėtų neaiškiais garsais.

Jeigu ketinate klausytis trankios muzikos ar dar kažko kito – tuomet gal reikėtų pasiieškoti kito produkto, nes šie ausinukai skirti miegui. Garsumo lygis pakankamas tiek, kad būtų galima aiškiai girdėti garsus, kas yra svarbiausia tokio tipo produktui.

Ką dar būtų galima paminėti – „Soundcore Sleep A20“ neturi ne tik jau minėto aktyvaus triukšmo slopinimo, bet ir mikrofono, kuris reikalingas pokalbiams. Akivaizdu, kad gamintojas yra susitelkęs tik į pagrindinį tikslą ir nesiūlo jokių nereikalingų antrinių dalykų. Juk retas kuris skambina vidury nakties savo draugams ar pan.

Veikimas

Kalbant apie pagrindines „Sleep A20“ belaidžių miego ausinukų stiprybes, pradėkime nuo to, kad su jomis yra fantastiškai patogu miegoti. Ausinukai puikiai priglunda ausyse, jų nepaskausta net ir miegant ant šono ir tai yra labai didelis privalumas. O ir pagrindines užduotis šis produktas atlieka puikiai.

Aš būsiu vienas tų, kuriems miegoti nėra didelė problema, tačiau didžiausias sunkumas – užmigti. Namuose dažniausiai naudoju įvairią miegui skirtą muziką, kuri padeda užmigti ir jau buvau šiek tiek įpratęs prie to, nes ir mažiesiems namų gyventojams tai padeda. Tačiau „Soundcore“ viską pakėlė į naują lygį.

Dažniausiai naudojau šiuos ausinukus įjungus tam skirtus miego garsus, kas padeda atsipalaiduoti, o ir garsas sklinda tiesiai į ausis. Būsiu atviras, iš pradžių tai buvo tik dar vienas testuojamas produktas, o dabar tai tapo kone kasdienis miego komponentas, nebent nakvoju kažkur kitur nei namie ir būnu palikęs „Soundcore Sleep A20“ namuose, kas yra didelė klaida, hahaha.

Belaidžiai ausinukai neturi aktyvaus triukšmo slopinimo funkcijos, todėl, kad sumažintų aplinkinį triukšmą, garsą blokuoja du guminių sandariklių rinkiniai: patys guminiai ausų antgaliai ir antrasis sandariklis, esantis už ausies kanalo, kuris yra išorinio guminio pado dalis.

Veiksmingumas priklauso nuo garsų, kuriuos bandote užmaskuoti. Juos dėvėdamas nepastebėjau naktinės audros ar stipraus vėjo, tačiau nesitikėkite, kad jie užgoš ką nors rimtesnio, pavyzdžiui, variklį, bent jau negrojant jokiam aplinkos garsui.

Tiesą pasakius, miego metu man ne visada reikia visiškos tylos, tiesiog bet kokie garsesni garsai turi būti pakankamai prislopinti, kad susilietų su fonu ir tai netrikdyti miego. „Sleep A20“ su šia užduotimi susitvarko tikrai gerai. Tiesa, pastebėjau vieną kiek erzinantį niuansą.

„Soundcore“ produktas labai sandariai priglunda ausies viduje, o tai turi ir šiokį tokį šalutinį efektą. Tai sukuri efektą, kuris leidžia girdėti savo kvėpavimą, kas gali kiek erzinti. Ir jis girdimas gana akivaizdžiai. Žinoma, tai yra logiška pasekmė, kuri sukuriama dėl užkištų ausų.

Programėlė

Jeigu iki šiol apie „Soundcore Sleep A20“ buvo galima vardinti tik privalumus, tai gamintojo programėlė yra jeigu ne trūkumas, tai savotiškas galvos skausmas. Ji veikia su „Android“ ir „iOS“ įrenginiais ir leidžia pasirinkti du skirtingus režimus – tai „Bluetooth“, jeigu norite klausytis muzikos, arba „Sleep“, jeigu ruošiatės eiti miegoti.

Didžiausia mano rekomendacija – gerai susipažinkite su programėle, nes jeigu ja naudojatės pirmąsyk – gali kilti tam tikrų sunkumų, surandant tai ko ieškote. Geriau susipažinus su „Soundcore“ aplikacija – viskas paprasčiau, tačiau vis tiek reikia būti pasiruošus baksnoti su pirštu į ekraną iki kol pateksite ten, kur norite.

Kas man labai patiko – galimybė pačiam susikurti aplinkos garsų mišinį. Nežinau kodėl, bet norint tai padaryti jums reikės pereiti į „Bluetooth“ režimą ir tuomet galėsite susidėti norimus garsus į vieną takelį, juos šiek tiek pakoreguoti ir išsaugoti. Tuomet, vėl turėsite grįžti į miego režimą ir ten jį aktyvuoti, jeigu norėsite naudoti. Kodėl negalima visko sudėti į vieną langą? Nežinau.

„Soundcore“ aplikacija iš esmės yra privalumas atributas, norint naudotis šiais belaidžiais ausinukais ir ji principe suteikia viską, ko tik jums gali prireikti. Čia galėsite nusistatyti kada einate miegoti, žadintuvus bei rasite daugiau įvairių parinkčių. Bet, kaip jau minėjau, viskas yra išmėtyta po daugybę skirtingų langų ir tai gali erzinti.

Baterija

Dar vienas „Soundcore“ sukurto produkto privalumas – baterijos tarnavimo laikas. Sunku pasakyti kiek tiksliai jos veikia su vienu įkrovimu, tačiau to tikrai pakaks kiekvienam. Ir ilgam. Aš įkrovimo dėžutės nekroviau geras dvi savaites, o gal ir šiek tiek ilgiau.

Gamintojas sako, kad miego režimu jos turėtų veikti iki 14 valandų, o „Bluetooth“ – 10 valandų. Įkrovimo dėklas suteikia dar 80 arba 55 valandas. Tikriausiai taip ir yra, sunku būtų prieštarauti tam ką nurodo „Soundcore“, nors dažnai gamintojai mėgsta ir kiek pagražinti šiuos skaičius.

Verdiktas

Miegas yra ganėtinai subtilus dalykas, o jo kokybei apibūdinti nėra vieno bendro paaiškinimo. Tai kas padeda vieniems – gali visiškai netikti kitiems ir atvirkščiai. „Soundcore“ sukurti belaidžiai ausinukai yra tikrai gera opcija tiems, kurie turi sunkumų užmigti arba nori miegoti geriau.

„Soundcore Sleep A20“ yra ganėtinai patogus pasirinkimas net ir miegant ant šono, yra pakankamai funkcionalios, nors ir nėra tinkamos kažkam daugiau nei miegui. Reikėtų nepamiršti ir puikaus baterijos tarnavimo laiko, stilingo ir paprasto dizaino ir patogumo. Man tai yra didžiausi privalumai.

Ar verta pirkti? Tikriausiai, kad taip. Man tai tapo neatsiejamas miego kompanionas, kuris padeda greičiau užmigti, kas iki šiol buvo mano didžiausia problema. Jeigu svarstote įsigyti – rekomenduočiau aplankyti ir gamintojo puslapį, kur rasite daugiau techninės informacijos apie „Soundcore Sleep A20“.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas