Naujovė elektrinių automobilių rinkoje: „AnTuTu“ dabar testuos ir naujausius automobilius, pateiktas pirmasis lyderių sąrašas

Lukas Snarskis

2024-06-30, 07:55 (atnaujinta 2024-08-07, 10:07)

0 komentarų

Išmaniųjų telefonų testavimo programėlė „AnTuTu“ yra itin populiari tarp tų, kurie nori sužinoti savo naujojo įrenginio galimybes bei palyginti jas su kitais. Šios aplikacijos kūrėjai kiekvieną mėnesį pristato ir galingiausių telefonų dešimtukus.

MEGA „Aliexpress“ išpardavimai – stulbinančios nuolaidos iki rugsėjo 4 dienos, peržiūrėkite karščiausius pasiūlymus
Naujovė elektrinių automobilių rinkoje: „AnTuTu“ dabar testuos ir naujausius automobilius, pateiktas pirmasis lyderių sąrašas

„AnTuTu“ testų rezultatai jau ne vienerius metus naudojami tam, kad palyginti įvairių išmaniųjų telefonų galimybes. Šios programėlės kūrėjai dabar neria į naujus vandenius ir pasiūlys analogiškus testus ir elektriniams automobiliams.

Skelbiama, jog naujos testavimų sistemos tikslas yra objektyviai įvertinti transporto priemonės informacinės ir pramoginės sistemos našumą testuojant mikroschemų rinkinį ir turimą operatyviąją atmintį bei saugyklą, panašiai kaip išmaniųjų telefonų lyginamosios programos. Tokią informaciją paskelbė „AnTuTu“ atstovai.

Kartu su pranešimu spaudai, buvo paskelbti ir kai kurių praėjusį mėnesį išbandytų transporto priemonių rezultatai. Pirmąsias tris vietas užėmė „Zeekr 007“, „Xpeng X9“ ir „Mercedes EQE“. Sąraše matome ir kitų pažįstamų elektromobilių, įskaitant „Xpeng P7i“, kuris užėmė 8 poziciją, „Nio ET7“ rikiuojasi 12 vietoje, „Polestar 2“ – 14, o „Audi Q4 e-tron“ atsidūrė 17 pozicijoje.

Verta paminėti, jog šiame sąraše atsidūrė ir pirmasis „Xiaomi“ elektromobilis, tačiau jo rezultatai yra gerokai prastesnis nei galima būtų tikėtis. Naujasis „Xiaomi SU7“ rinko 957 833 taškus ir užėmė tik ketvirtąją poziciją. Šioje transporto priemonėje naudojamas „Qualcomm Snapdragon 8295“ procesorius.

Naujoji „AnTuTu“ testavimo sistema šiuo metu yra prieinama tik Kinijos rinkoje ir čia yra testuojami tik šioje šalyje parduodami elektriniai automobiliai. Reikėtų nepamiršti ir to, kad tai visiškai nauja platforma ir norint fiksuoti tikslesnius rezultatus – prireiks šiek tiek papildomo laiko.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas