„Nio“ ruošiasi naujojo ES6 modelio pristatymui: paaiškėjo, kada bus pristatytas naujasis bendrovės elektromobilis

Arnas Balčiūnas

2023-05-13, 07:55

0 komentarų

Šanchajaus automobilių parodoje visuomenei buvo pristatytas „Nio ES6“ ir sulaukė labai šilto publikos sutikimo. Tuo metu bendrovė neatskleidė oficialios pristatymo datos ir nekalbėjo apie naujojo elektrinio visureigio kainas.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Nio“ ruošiasi naujojo ES6 modelio pristatymui: paaiškėjo, kada bus pristatytas naujasis bendrovės elektromobilis

Remiantis naujausia informacija, „Nio“ planuoja paleisti ES6 gegužės 24 dieną. Žurnalistai tokią informaciją gavo apsilankę keliose Pekino „Nio“ parduotuvėse. Parodomieji ir bandomieji automobiliai į salonus atkeliaus artimiausiomis dienomis ir bus oficialiai prieinami nuo pristatymo datos.

Klientai, kurie užsisakė naująjį ES6, turės pirmenybę bandomiesiems važiavimams. Naujasis atnaujintas ES6 bus prieinamas tik su sportine apdaila, o „Performance“ ir „Signature“ versijos bus skirtos tik didesniam ES7.

„Nio ES6“ sukurtas remiantis nauja EV 2.0 platforma, kuri gerokai patobulina ankstesnes technologijas. Nors ES6 bus pigiausias „Nio“ rinkoje, bendrovė atsisako įsitraukti į vykstančias kainų mažinimo kampanijas ir tvirtai laikosi savo kainodaros. Generalinis direktorius pakartojo bendrovės poziciją ir atsisakė būti įtrauktas į kainų karą.

Ankstesnis „ES6 Sport“ modelis kainavo 55 840 JAV dolerius, o per pirmuosius aštuonerius praėjusių metų mėnesius jis sudarė 46 proc. „Nio“ pardavimų – tai įrodo, koks šis modelis svarbus įmonei ir koks jis populiarus tarp klientų. Kai kurie „Nio ES7“ (EL7 Europoje) savininkai yra nusivylę ES6, kuris, jų nuomone, sumažina atotrūkį tarp dviejų modelių ir nuvertina ES7. Jie netgi subūrė nusiskundimų grupę ir reikalauja iš bendrovės kompensacijos.

Išankstiniai ES6 užsakymai jau pradėti, o klientai buvo paprašyti sumokėti 660 eurų užstatą, kad užrezervuotų gamybos vietą. Atnaujintas ES6 dalinasi savo jėgos agregatu su ET5 sedanu – du elektros varikliai, kurių bendra galia yra 360 kW, o tai yra 40 kW mažiau nei ankstesniame modelyje. Praeitas modelis buvo šiek tiek mažesnis, bet skirtumas yra vos keli milimetrai.

„Nio“ transporto priemonių grožis yra 10 metų garantija be jokių ridos apribojimų, o ES6 kartu su tuo dar gauna 6 nemokamus mėnesinius baterijų keitimus, taip pat suteikiamas nemokamas interneto ryšys visam laikui. Prie to pridėjus platų „Nio“ baterijų keitimo stočių tinklą visoje Kinijoje, ES6 pradeda atrodyti kaip labai patrauklus pasirinkimas.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas