„Xiaomi“ ir toliau fiksuoja fantastiškus pirmojo savo elektromobilio pardavimus: paskelbta, kiek automobilių parduota rugsėjo mėnesį, metinius tikslus gali įgyvendinti dar lapkritį

Lina Snarskienė

2024-10-03, 12:00

0 komentarų

Dar kovo mėnesio pabaigoje oficialiai prasidėjusi pirmojo „Xiaomi“ elektromobilio prekyba nesiklosto gerai. Aiškėja, jog gamintojas sulaukė ženkliai daugiau užsakymų nei tikėtasi ir susiduria su problema patenkinti tokį rinkos poreikį. Dėl didžiulių išankstinių užsakymų „SU7“ laukimo laikas buvo išaugęs net iki septynių mėnesių.

Prasideda didieji „ALIEXPRESS“ rudens išpardavimai - taikomos nuolaidos net iki 60%, spauskite čia ir raskite geriausius pasiūlymus!
„Xiaomi“ ir toliau fiksuoja fantastiškus pirmojo savo elektromobilio pardavimus: paskelbta, kiek automobilių parduota rugsėjo mėnesį, metinius tikslus gali įgyvendinti dar lapkritį

Kinijos elektronikos gamintojas „Xiaomi“ rugsėjį pristatė 10 tūkst. prabangaus elektrinio sedano „SU7“ modelių, kas leido jau ketvirtą mėnesį iš eilės pasiekti užsibrėžtą tikslą. Tiesa, bendrovės atstovai neatskleidė tikslaus skaičiaus, tik patvirtino, kad viršijo 10 tūkst. ribą.

Pradinis 2024 metų „Xiaomi“ tikslas buvo pristatyti 100 tūkst. elektromobilių, ir jei automobilių gamintojas sugebės išlaikyti gamybos tempą, greičiausiai jį pasieks spalio pabaigoje arba lapkričio mėnesį. Neseniai gamintojas atnaujino tikslą net iki 120 tūkst. pristatymų ir teigė, kad spalio mėnesį tikisi pristatyti daugiau nei 20 tūkst. automobilių.

Įgavusi gamybos pagreitį, „Xiaomi“ nestabdo ir toliau ieško būdų kaip galėtų padidinti gamybos pajėgumus. Kinijos bendrovė dabar paskelbė, jog baziniai „Xiaomi SU7“ modeliai bus parduodami su skirtingomis baterijomis. Pranešama, jog juose bus naudojami CATL ir BYD sukurti akumuliatoriai.

Ši netikėta partnerystė yra labai svarbus „Xiaomi“ žingsnis, siekiant įveikti gamybos iššūkius ir patenkinti didėjančią savo elektrinio visureigio paklausą. Diversifikuodama akumuliatorių tiekėjus, „Xiaomi“ siekia užtikrinti stabilią tiekimo grandinę ir pagreitinti pristatymą.

Sprendimas standartinėje „SU7“ modelio versijoje naudoti CATL ir BYD akumuliatorius pabrėžia „Xiaomi“ įsipareigojimą teikti klientams aukščiausio lygio technologijas ir našumą. Abu baterijų variantai pasižymi įspūdingu 700 km CLTC nuvažiuojamu atstumu, užtikrinančiu pakankamą nuvažiuojamą atstumą vienu įkrovimu. Tiek CATL, tiek ir BYD produktai palaiko greitąjį įkrovimą, todėl vos per 15 minučių galima papildyti 350 km ridą.

„Xiaomi“ patikino klientus, kad akumuliatoriaus tiekėjo pasirinkimas neturės įtakos transporto priemonės veikimui ar nuvažiuojamam atstumui. Bendrovės atstovai pabrėžia, kad tiek CATL, tiek „FinDreams“, kas yra BYD baterijų gamybos padalinys, yra pramonės lyderiai, todėl garantuoja aukštos kokybės ir patikimus akumuliatorių elementus.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas