Tokie pasiūlymai pasitaiko itin retai: itin galingą robotą dulkių siurblį dabar galima įsigyti už juoką keliančią kainą, net dvigubai pigiau nei Lietuvoje!

Partnerio turinys

2023-09-24, 15:40

0 komentarų

Robotai dulkių siurbliai tampa neatsiejama mūsų namų priežiūros dalimi. Jeigu anksčiau tekdavo aukoti savo laiką, jog išsiurbti namus – dabar tai galime patikėti robotams siurbliams. Niekam ne paslaptis, jog tokie produktai leidžia pasirūpinti tvarka, net nebūnant namuose, o ir jų kainos dabar yra prieinamos daugeliui.

Prasideda MEGA ALIEXPRESS išpardavimai - taikomos nuolaidos net iki 60%, spauskite čia ir raskite geriausius pasiūlymus!
Tokie pasiūlymai pasitaiko itin retai: itin galingą robotą dulkių siurblį dabar galima įsigyti už juoką keliančią kainą, net dvigubai pigiau nei Lietuvoje!

Mūsų partnerių „Geekbuying“ internetinėje parduotuvėje dabar galima įsigyti puikų robotą dulkių siurblį, kuris kainuoja daugiau nei dvigubai mažiau nei Lietuvoje. „Proscenic 850T“ modelį dabar galima įsigyti vos už 128,57 eurus, o norėdami pasinaudoti šiuo pasiūlymu – spauskite čia. Tiesa, nepamirškite panaudoti ir nuolaidos kodo - GKB23SS08.

Proscenic 850T robotas dulkių siurblys

Verta paminėti ir tai, jog šis „Proscenic“ robotas siurblys atkeliauja iš Europoje esančio sandėlio. Tai reiškia, kad jums nereikės sukti galvos dėl jokių papildomų mokesčių, o jo pristatymas įvyks vos per keletą dienų. Dar viena įdomi detalė – analogiškas modelis Lietuvoje kainuoja ženkliai daugiau – šiuo metu jo kaina mūsų šalies parduotuvėse siekia 263,56 eurus.

„Proscenic“ gal ir nepatenka tarp populiariausių gamintojų Lietuvoje, tačiau šios bendrovės produkcija yra verta dėmesio. Gamintojas gali pasiūlyti ne tik pigius, tačiau ir funkcionalius produktus. Būtent tuo išsiskiria ir „Proscenic 850T“ robotas siurblys. Juodos ir žalios spalvos kombinacija leis išsiskirti iš daugumos ir tai dar ne viskas.

„Proscenic 850T“ yra robotas dulkių siurblys, tačiau taip pat gali pasiūlyti ir grindų plovimo funkciją. Tai reiškia, kad jis siurbia grindis ir kilimus, o jei pageidaujama – prie jo galima pritvirtinti vandens talpą, kuri leis grindinis ir išplauti. Kai tik prijungiamas kombinuotas bakas, robotas dulkių siurblys automatiškai jį atpažįsta ir žino, kad dabar turiu atlikti abu veiksmus.

Kalbant apie patį siurbimą, reikalų vėl turime su tikrai galingu įrenginiu - už tai atsakingas patikimas motoras, užtikrinantis puikią 3000 Pa siurbimo galią. Proceso efektyvumą smarkiai didina ir V formos šepetys, iš kilimų ištraukiantis net ir giliausiai įsėdusius nešvarumus. Pridėkime ir specialias kampus išvalančias šluoteles, galimybę perlipti nedidelius slenksčius bei išvengti susidūrimo su baldais ir turime tikrą valymo monstrą.

Šis robotas siurblys aprūpintas ir 3 200 mAh talpos baterija. Tai leidžia „Proscenic 850T“ vienu įkrovimu išvalyti net 100 kvadratinių metrų plotą, o tam padeda ir didelės 250 ml dulkių bei 200 ml vandens talpos. Be jokios abejonės, jums rūpintis siurblio įkrovimu neteks - tai jis atliks savarankiškai, nes pakuotėje pridedami speciali įkrovimo stotelė.

Verta paminėti, jog šis robotas dulkių siurblys aprūpintas ir „IPANS 2.0“ valymo sistema, kuri leis suplanuoti valymo darbus bei juos valdyti. Žinoma, šis „Proscenic“ produktas gali būti valdomas per specialią programėlę, kuri leis išnaudoti visas jo galimybes. Suteikite robotui dulkių siurbliui darbo tvarką per „Google Home“ arba „Amazon Alexa“, valdykite jį nuotolinio valdymo pulteliu arba patogiai išmaniuoju telefonu.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas