„Xiaomi“ pristatė išmanų virtuvės rinkinį: už itin patrauklią kainą pasiūlys būtiniausių prietaisų komplektą, kuris pravers daugeliui

Arnas Balčiūnas

2023-05-15, 10:20

0 komentarų

Vyno atidarytuvai yra vieni iš tų dalykėlių, į kuriuos daugelis nekreipia dėmesio, kol prireikia atidaryti vyno butelį. „Xiaomi“ pristatė naują elektrinį vyno atidarytuvą, kuris supaprastina vyno butelio atkimšimo procesą.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Xiaomi“ pristatė išmanų virtuvės rinkinį: už itin patrauklią kainą pasiūlys būtiniausių prietaisų komplektą, kuris pravers daugeliui

Prietaisas žinomas kaip „MIJIA Electric Wine Opener“ ir jo kaina siekia maždaug 11 eurų. Įrenginys yra trijų virtuvės įrankių rinkinio dalis, kartu parduodamų už maždaug 24 eurus.

„MIJIA Kitchen“ įrankių rinkinys iš „Xiaomi“ sukurtas tam, kad supaprastintų maisto gaminimą ir pagerintų virtuvės patirtį. Kiekvienas iš trijų rinkinio įrenginių yra sukurtas daugiausia dėmesio skiriant patogumui, naudojimo paprastumui ir inovacijoms.

Elektrinis vyno atidarytuvas puikiai papildo bet kurio vyno mėgėjo įrankių kolekciją. Prietaisas pasižymi odai malonios tekstūros apvaliu dizainu, o korpusas sveria vos 244 gramus. Skardos folijos pjaustyklė padeda lengvai nuimti folijos dangtelį, o kamščiatraukis vyno butelį gali atidaryti vos per šešias sekundes.

Kamščiatraukis taip pat veikia itin tyliai, todėl puikiai tinka vakarienei ar socialiniams susibūrimams, kur stiprus triukšmas gali trukdyti. Vienu įkrovimu galintis atidaryti iki 170 butelių, „Mijia Electric Wine Corkscrew“ yra patikimas ir efektyvus įrankis bet kuriam vyno entuziastui.

„Mijia Electronic Kitchen scale“ yra dar vienas naudingas rinkinio prietaisas. Tai skaitmeninės virtuvinės svarstyklės su grūdinto stiklo paviršiumi, palaikančios 0,1 g tikslumą. Su 3000 g didžiausiu leidžiamu svoriu, svarstyklės puikiai tinka tiksliam ingredientų matavimui.

Vieno mygtuko atstatymo ir taros funkcijos palengvina naudojimą, o ilgas baterijos veikimo laikas iki 400 dienų reiškia, kad jums nereikės dažnai keisti baterijos. Dėl elegantiško ir stilingo dizaino „Mijia“ elektroninės virtuvės svarstyklės puikiai papildys bet kurią virtuvę, o dėl praktinių savybių maisto gaminimas ir kepimas taps lengvesnis ir tikslesnis.

MIJIA laikmatis yra paskutinis rinkinio įrenginys. Tai dviejų pakopų laikmatis, prijungtas prie „Xiaomi XiaoAI“ išmaniojo asistento. Naudodami išmanųjį balso priminimą niekada nepraleisite laikmačio, net jei būsite kitame kambaryje. Jis taip pat gali būti naudojamas valdyti išmaniuosius buitinius prietaisus, tokius kaip mikrobangų krosnelės ir ryžių viryklės.

Dviejų pakopų laiko nustatymo funkcija leidžia nustatyti skirtingus laikmačius skirtingiems patiekalams, o galimybė valdyti kitus prietaisus daro jį dar universalesniu įrankiu. „Mijia“ laikmatis puikiai tinka visiems, kurie mėgsta gaminti maistą ir nori supaprastinti procesą.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas