Artėjantis Windows 10 palaikymo nutraukimas - ką ketinate daryti po to?

Kompiuteriai Microsoft Windows 10

Lukas Snarskis

Microsoft jau greitai ketina nutraukti Windows 10 operacinės sistemos palaikymą, tačiau tai niekaip nepriverčia vartotojų atsinaujinti ir pradėti naudotis Windows 11 versija. Gruodžio duomenys rodo, jog naujausia platformos versija yra naudojama tik kas ketvirtame Windows kompiuteryje.

Remiantis Statcounter gruodžio mėnesio duomenimis, Windows 11 populiarumas ne tik, kad neauga, bet ir šiek tiek mažėja. Pranešama, jog ši platformos versija sudaro 26,54 proc., nors lapkritį užėmė 26,63 proc. Windows kompiuterių rinkos. Tai turėtų tapti rimtu pavojaus signalu ne tik JAV technologijų bendrovei, bet ir daugeliui vartotojų.

Plačiau apie tai galite skaityti paspaudę čia. Ką apie tokią situaciją manote jūs? Windows palaikymas bus nutrauktas jau 2025 metų spalio 14 dieną - ką tuomet ketinate daryti jūs? Ir toliau naudositės ar atsinaujinsit į naujesnę versiją?

Raimis

Windows atnaujinimas susijęs su aparatinės įrangos atnaujinimu, nes, kaip žinia, į senesnius kompiuterius jo neįdiegsi. Dėl to pirkti naują kompiuterį, kai ir senas dar visai geras?! Ne, tikrai nepirksiu.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas