DJI pristatė pigiausią savo droną: deja, tačiau mes jo įsigyti negalėsime

DJI

Lukas Snarskis

2021-07-04, 15:10 (atnaujinta 2023-02-20, 14:31)

0 komentarų
DJI pristatė pigiausią savo droną: deja, tačiau mes jo įsigyti negalėsime

Kinijos bendrovė DJI, gaminanti populiariausias pasaulyje skraidykles, galimai ruošia naują produktą, kuris turėtų patikti tiems, kurie ieško kiek pigesnio drono. Dar praėjusį mėnesį buvo pasirodžiusi informacija, jog gamintojas ruošia pigesnę skraidyklę, kuri turėtų būti žinoma kaip „DJI Mini SE“. Ir jau dabar šis produktas pristatytas oficialiai.

DJI atstovai oficialiai pristatė „Mini SE“ modelį, tačiau bent jau kol kas jo nerasime mūsų šalies parduotuvių lentynose. Pranešama, kad naujasis DJI produktas bus prieinamas Brazilijoje, o netrukus pasirodys ir Malaizijoje. Deja, informacijos apie šio drono pardavimus Europoje – kol kas nėra.

Naujasis „DJI Mini SE“ skirtas pradedantiesiems arba tiems, kurie nori įsigyti pigesnį DJI produktą. Kaip ir buvo skelbiama anksčiau, naujasis dronas yra kiek perdarytas „DJI Mini 2“ variantas, kuris bus parduodamas už gerokai žemesnę kainą. Pranešama, kad jo kaina sieks maždaug 275 eurus. Ką gamintojas siūlo už tokią kainą?

Pranešama, kad „Mini SE“ modelis pasižymės galimybe filmuoti 2.7K raiška, o pilnas baterijos įkrovimas suteiks 20 minučių skraidymo galimybę. Naujojo DJI produkto svoris sieks maždaug 250 gramų, o jis taip pat gebės fiksuoti 12 MP raiškos nuotraukas bei yra aprūpintas trijų ašių stabilizavimo sistema. Verta paminėti ir tai, jog šis dronas galės būti valdomas iki 4 kilometrų nuotoliu.

DJI atstovų teigimu, naujasis dronas netrukus turėtų pasiekti ne tik Malaiziją, bet ir Rusijos rinką. Kaip bebūtų gaila, šios skraidyklės europiečiai greičiausiai taip ir neišvys.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas