Dronų mėgėjams tai patiks: DJI pristatė itin kompaktišką „Mini 2“ su ilgesniu skraidymo laiku bei 4K filmavimo galimybe

DJI
Dronų mėgėjams tai patiks: DJI pristatė itin kompaktišką „Mini 2“ su ilgesniu skraidymo laiku bei 4K filmavimo galimybe

Prieš keletą dienų, DJI pristatė naujieną, kuri turėtų sudominti daugelį dronų gerbėjų. Kompanijos atstovai paskelbė apie ypač lengvą „DJI Mini 2“, kuris yra laikomas „DJI Mavic Mini“ įpėdiniu. Dronas sveria mažiau negu 249 gramų ir yra sukurtas taip, jog jį būtų galima itin kompaktiškai sulankstyti, todėl jį itin lengva nešiotis.

Palyginus su originaliu „Mini“, naujasis dronas pasižymi geresnėmis filmavimo galimybėmis, ilgesniu skrydžio laiku ir geresne ryšio perdavimo technologija. DJI taip pat pridėjo savo „OcuSync 2.0“ technologiją, kuri siūlo geresnį, stabilesnį ir ilgesnį ryšio atstumą tarp drono ir nuotolinio valdymo pulto. DJI skelbia, kad perdavimo atstumas nuo šiol sieks 10 km, o tai net 150 proc. didesnis nuotolis nei originalaus „Mavic Mini“.

Dėka patobulintų variklių „Mini 2“ galės skristi iki 31 minutės, tuo pačiu išvystydamas didesnį greitį ir geresnį įsibėgėjimą. Dabar jis taip pat galės atlaikyti net iki 38,6 km/h stiprumo vėjo greitį.

Norėdami pagerinti vaizdo kokybę, DJI įmontavo naują 1/2,3 colio 12MP objektyvą, kuris gali filmuoti 4K raiška, 30 kadrų per sekundę ir net 100 Mbps greičiu. Taip pat yra galimybė fotografuoti RAW formatu, taip suteikiant daugiau galimybių vartotojams apdorojant vaizdo medžiagą. Pati kamera yra primontuota ant 3 ašių stabilizatoriaus, kuris gali kompensuoti drono judėjimą, vėją ar staigų krypties pasikeitimą. Filmuojant Full HD raiška, „Mini 2“ 12 MP kamera siūlo 4x skaitmeninį priartinimą. Ši naujiena turės ir keletą originaliai integruotų režimų: „Dronie“, „Helix“, „Rocket“, „Circle“, „Boomerang“ ir t.t.



DJI taip pat pristatė ir naujų „Mini 2“ priedų: 360 laipsnių propelerių apsaugos, „DJI Mini Bag“, įkrovimo dėklą ir adapterį, kuris leidžia ant drono viršaus primontuoti mažą LED ekraną.

„DJI Mini 2“ jau galima įsigyti iš DJI parduotuvės ir oficialių partnerių. Standartinę versiją galima įsigyti už 399 eurus, o „Fly More“ rinkinį, kurį sudaro iš trys baterijos, baterijų įkroviklis, nešiojimas dėklas ir nuotolinio valdymo pultas, galima įsigyti už 499 eurus.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas