E.Muskas ir vėl įsiutino daugelį: naujausia jo žinutė padarė milžinišką poveikį, įžvelgiama ir sąmokslo teorija

TopCom.lt

2023-05-15, 07:39

0 komentarų

Turtingiausias žmogus pasaulyje, „Tesla“ ir „SpaceX“ savininkas, Elonas Muskas nuolat atsiduria dėmesio centre ir dažnai gali susidaryti vaizdas, jog jis tiesiog negali išvengti didžiulio atgarsio sulaukusių kalbų. JAV milijardieriaus komentarai dažnai išsiskiria išskirtiniu požiūriu, o dabar jis ir vėl dėmesio centre.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
E.Muskas ir vėl įsiutino daugelį: naujausia jo žinutė padarė milžinišką poveikį, įžvelgiama ir sąmokslo teorija

Milijardierius ir „Twitter“ generalinis direktorius Elonas Muskas padidino „Milady NFT“ kainą, paskelbęs Milady nuotrauką.

„Jokių memų. Aš tave myliu“, – toks tekstas paveikslėlyje. Netrukus po to, kai E.Muskas paskelbė nuotrauką, Milady NFT pardavimai smarkiai išaugo, kaip ir minimali žetono kaina.

„NFT Price Floor“ duomenys rodo, kad Milady NFT pardavimai per dieną išaugo 500 proc., o minimali kolekcijos žetono kaina padidėjo beveik 50 proc.

Prieš kurį laiką „Dogecoin“ kaina šovė į viršų, nes E.Muskas pakeitė platformos „Twitter“ logotipą į Shiba Inu veislės šuns atvaizdą, kuris naudojamas kaip minėtos kriptovaliutos simbolis.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas