„EMBank“ pristato mobiliąją programėlę, skirtą smulkiajam ir vidutiniam verslui

Pranešimas spaudai

2024-02-02, 07:45

0 komentarų

Saugiam ir patogiam verslo finansų valdymui „European Merchant Bank“ (EMBank) sukūrė mobiliosios bankininkystės programėlę „EMBank Mobile“.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
„EMBank“ pristato mobiliąją programėlę, skirtą smulkiajam ir vidutiniam verslui

„EMBank“ tikslas padėti Lietuvos įmonėms augti, teikiant įvairias finansavimo paslaugas. Naujoji mobilioji programėlė tapo dar viena priemone, padedančia įmonėms lengviau valdyti, analizuoti ir planuoti pinigų srautus.

Pasak „European Merchant Bank“ atstovės Derya Karaca Bölek, bankas atkreipė dėmesį, kad verslui naudojantis el. bankininkystės paslaugomis svarbu pagrindinę informaciją matyti vienoje vietoje: „Mūsų komanda žinojo, kad operacijų tokių kaip sąskaitos, paskolos ir terminuotieji indėliai rodymas viename ekrane užtikrina efektyvią darbo aplinką.

Todėl tokios galimybės klientams buvo siūlomos nuo pat pirmos „EMBank“ įkūrimo dienos, kuomet buvo pristatyta el. bankininkystė platforma „EMBank Internet“. Verslui taip pat svarbus lankstumas, leidžiantis nedelsiant atlikti grynųjų pinigų operacijas arba greitai patvirtinti operacijas naudojantis mobiliąja programėle. Todėl sukūrėme „EMBank Mobile“. Praėjusiais metais pirmąją programėlės versiją pristatėme „Play Store“ ir „App Store“ parduotuvėse. Nors ši programėlė siūlo visas el. bankininkystės funkcijas, tačiau ir toliau sieksime tobulinti jos funkcionalumą", sakė Derya Karaca Bölek.

Pirmiausia saugumas

„EMBank Mobile“ ne tik atlieka visas įprastas el. bankininkystės funkcijas, inicijuoja SEPA, TARGET2 mokėjimus, leidžia analizuoti terminuotųjų indėlių ir paskolų sąskaitas, bet ir skiria papildomą dėmesį saugumui.

Siekiandamas dar labiau padidinti klientų finansinį saugumą „EMBank“ programėlę sukūrė bendradarbiaudamas su tarptautine kibernetinio saugumo technologijų bendrove „OneSpan“.

„EMBank“ turi Europos Centrinio Banko (ECB) licenciją ir yra SEPA, SWIFT ir TARGET2 narys. Bankas teikia apyvartinio kapitalo ir investicines paskolas, ypač mažoms ir vidutinėms įmonėms. Bankas taip pat siūlo bankininkystės kaip paslaugos (angl. Banking as a Service, BaaS) sprendimus.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas