Geros naujienos dar vieno Lietuvos miesto gyventojams: nuo šiol bus galima užsisakyti maisto ir prekių ir internetu

Pranešimas spaudai

2023-02-21, 13:15

0 komentarų

Technologijų bendrovė „Wolt“ plečiasi Lietuvoje ir šią savaitę pradeda veiklą Alytuje.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Geros naujienos dar vieno Lietuvos miesto gyventojams: nuo šiol bus galima užsisakyti maisto ir prekių ir internetu

Tai šeštasis šalies miestas, kuriame „Wolt“ pasiūlys galimybę gyventojams, naudojantis mobiliąja aplikacija, užsisakyti maisto ir prekių iš 12 vietinių restoranų ir 18 parduotuvių. Atsižvelgiant į paklausą, bendrovė planuoja šiemet plėtrą ir kituose šalies miestuose.

„Lietuvos gyventojai vertina „Wolt“ paslaugas, todėl jausdami šį pasitikėjimą džiaugiamės galėdami pasiūlyti patogią maisto ir kitų prekių užsakymo galimybę vis daugiau šalies miestų. Metus pradedame nuo Alytaus ir tikimės, kad „Wolt“ plėtra šiame mieste ne tik suteiks daugiau patogumo gyventojams, bet taip pat prisidės prie vietinio verslo augimo bei suteiks galimybę užsidirbti kaip partneriams kurjeriams”, – sakė „Wolt Baltics“ generalinė direktorė Liis Ristal.

„Wolt“ į Lietuvos rinką atėjo prieš penkerius metus ir, kaip teigia vadovė, per šį laiką sugebėjo suburti lojalių klientų bazę, kuri kasdien tik didėja.

„Nuo pat pradžių kiekvieną dieną stebime vartotojų skaičiaus ir užsakymų apimčių augimą. Be to, šalia restoranų pritraukėme ir mažmeninės prekybos bei bakalėjos parduotuves. „Wolt“ šiandien nebėra tik programėlė, per kurią galima užsisakyti maisto – tai kasdienybę palengvinantis partneris, kuris gali pristatyti viską: nuo statybinių medžiagų iki sauskelnių kūdikiams. Todėl visuose miestuose siekiame pasiūlyti kuo platesnį maisto ir prekių asortimentą gyventojams”, – teigė „Wolt Baltics” generalinė direktorė.

Šiandien „Wolt“ jau veikia šešiuose Lietuvos miestuose – Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje ir Alytuje. Prie „Wolt“ programėlės iš viso yra prisijungę tūkstančiai restoranų ir prekybos vietų.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas