Lietuvių pamėgta muzikos aplikacija kelia savo paslaugų kainas: daugelis mūsų nuo šiol mokės kiek daugiau nei anksčiau, pakeitimai palietė daugybę šalių

Lukas Snarskis

2023-07-26, 07:16

0 komentarų

Visame pasaulyje yra daug muzikos srautinio perdavimo paslaugų, todėl rinka yra labai konkurencinga. Kiekviena srautinio perdavimo paslauga savo strategijomis kovoja, kad pakiltų į lentelės viršų.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Lietuvių pamėgta muzikos aplikacija kelia savo paslaugų kainas: daugelis mūsų nuo šiol mokės kiek daugiau nei anksčiau, pakeitimai palietė daugybę šalių

Nors kai kurie iš jų daugiausia dėmesio skiria muzikos kokybei, kiti verčiau šiek tiek nutolsta nuo aukščiausios kokybės srautinio perdavimo ir renkasi prieinamą kainą. Būtent pastarąjį aspektą nusprendė pakoreguoti „Spotify“, o pasikeitimai palies ir lietuvius.

„Spotify“ informuoja naudotojus, jog nuo dabar kyla visų bendrovės siūlomų planų kainos, o pakeitimai palies daugybę šalių, įskaitant ir Lietuvą. Iki šiol mūsų šalyje „Premium“ prenumerata kainavo 6,99 eurus, o nuo šiol ši kaina sieks 7,99 eurus. „Premium Duo“ plano kaina pakilo nuo 8,99 iki 10,49 euro per mėnesį, o „Premium Family“ kaina nuo 10,99 iki 12,99 euro.

Programėlę valdančios kompanijos pranešime teigiama, jog „Spotify“ šiuo metu turi daugiau nei 200 mln. „Premium“ prenumeratorių. Muzikos programėlės kūrėjai pažymi ir tai, jog nuo jų veiklos pradžios rinka toliau vystėsi, o šis kainų kėlimas skirtas tam, kad būtų galima toliau siūlyti įvairias naujoves naudotojams.

„Kad galėtume toliau diegti naujoves, keičiame „Premium“ prenumeratų kainas daugelyje šalių visame pasaulyje. Šie atnaujinimai padės mums ir toliau teikti vertę mūsų platformos gerbėjams ir atlikėjams“, - teigiama bendrovės pranešime.

Kaip jau minėjome, šis kainų kėlimas palietė daugybę šalių, o tarp jų patenka ir JAV, Prancūzija, JK bei daugybė kitų. Pavyzdžiui, JAV rinkoje „Premium“ prenumerata nuo šiol kainuos 10,99 JAV dolerius, Prancūzijoje kaina siekia 10,99 eurus, o JK vartotojams teks susimokėti 10,99 svarus.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas