Maistą į namus užsisako ir socialinių tinklų žvaigždės: „Wolt“ pasidomėjo, ką dažniausiai užsisako žinomi Lietuvos žmonės

Pranešimas spaudai

2024-07-16, 16:34

1 komentaras

Socialinių tinklų žvaigždės ne tik dalinasi įvairiomis savo gyvenimo akimirkomis su sekėjais, bet ir rodo, ką mėgsta valgyti. Maisto užsakymas į namus vis dar nepraranda savo populiarumo, tad nenuostabu, kad daugelis nuomonės formuotojų renkasi šią paslaugą.

MEGA „Aliexpress“ išpardavimai – stulbinančios nuolaidos iki rugsėjo 4 dienos, peržiūrėkite karščiausius pasiūlymus
Maistą į namus užsisako ir socialinių tinklų žvaigždės: „Wolt“ pasidomėjo, ką dažniausiai užsisako žinomi Lietuvos žmonės

„Wolt“ pasidomėjo, ką mėgsta užsisakyti socialinio turinio kūrėjai: Agnė Kulitaitė, Paulius Mikolaitis bei Justas Pečeliūnas. Tad jei ieškote idėjų savo kitam užsakymui, galbūt jie įkvėps išbandyti naujus patiekalus ar restoranus, rašoma pranešime spaudai.

Šaltibarščiai be kiaušinio

Nuomonės formuotoja ir tekstų autorė Agnė Kulitaitė nevengia atvirai demonstruoti savo santykio su maistu. Jos socialinėse paskyrose galima rasti daugybę nuotraukų, kur Agnė mėgaujasi gardžiais patiekalais, o kartais tai daro net savo lovoje.

„Negalėčiau įvardinti vieno mėgstamiausio patiekalo, nes klausausi savo organizmo bei nuotaikos, pagal tai vadovaujuosi, ką valgysiu tą dieną. Dažniausiai tas „vidinis“ balsas reikalauja itališkos, lietuviškos ar Azijos virtuvės patiekalų.

Apie save galiu išduoti vieną faktą: jei atsikėlusi ryte pajuntu, kad noriu cepelinų, man nesvarbu, kad laikrodis rodo 8:55 ryto – aš valgysiu cepelinus pusryčiams ir taškas. Žinoma, su daug grietinės ir spirgučių padažu”, – atvirauja A. Kulitaitė. Ji taip pat priduria, jog pasigedusi namuose produktų, kurių reikia čia ir dabar, dažniausiai juos užsisako iš „Wolt Market“ parduotuvės.

Karštomis vasaros dienomis atviromis temomis pasisakyti nevengianti nuomonės formuotoja gaivinasi šaltibarščiais, tik būtinai be kiaušinio, o niūrią nuotaiką malšina valgydama picą. Anot Agnės, tai tinkamiausias maistas ir lietingai dienai.

„Noriu pasidalinti dar vienu savo kulinariniu atradimu – tai smash tipo mėsainiai iš „Ponas Mėsainis“ restorano. Jie labai populiarūs Amsterdame, todėl grįžusi į Lietuvą nudžiugau, kad ir mes pagaliau turime tokią vietą“, – džiaugiasi A. Kulitaitė.

Kebabas lėkštėje

Su maistu fotografuotis taip pat nevengia ir žinomas vaizdo turinio kūrėjas, komikas Paulius Mikolaitis, geriau žinomas kaip – Paul de Miko. Jis dažnai save palepina kebabais, kuriuos užsisako iš kebabinės „Azerai“, o mėgstamiausias Pauliaus patiekalas – kebabas lėkštėje, tačiau atskiro paminėjimo nusipelno ir gardžiosios „Fresh Post“ salotos.

„Karšta ar šalta – mano mitybos įpročiai dažniausiai nesikeičia, bet karščiausią vasaros dieną niekada neatsisakysiu šaltibarščių su sušiais ir ledų. Tuo tarpu užgriuvus prastam orui, nuotaiką gelbėja senas geras „McDonald’s“ restoranas ir didelis Big Mac kompleksas arba greito maisto restoranas „KFC“ ir Coleslaw sumuštinio kompleksas.

Nors keistų mitybos įpročių P. Mikolaitis sakosi neturintis, savo maisto eiliškumu jį neretai stebina jo mergina Gabrielė, kai, pasak jos, reikia, tai „pasisaldinti“, tai „pasisūrinti“. „Kartais mūsų namuose vis pastebiu neregėtas maisto produktų ar patiekalų kombinacijas“, – pasakoja vaizdo turinio kūrėjas.

Meduoliai su kefyru

Kasdien tūkstančius lietuvių savo kuriamu turiniu pralinksminantis socialinių tinklų turinio kūrėjas Justas Pečeliūnas ne tik skanauja įvairius patiekalus, bet kartais ir pats išbando kokį receptą. Neseniai savo paskyroje visus nustebino gaiviais šaltibarščiais be burokėlių. Karštomis vasaros dienomis šaltibarščiai (tik jau su burokėliais) yra mėgstamiausias Justo patiekalas.

„Mėgstu ragauti įvairius patiekalus, tačiau dažniausiai maistą į namus užsisakau iš azijietiško restorano „Dou Asia“. Ten man viskas taip skanu! Visiems rekomenduočiau paskanauti wok'o su mėtų ir riešutų padažu arba garuose virtų bao bandelių su krevetėmis. O mano didžiausias atradimas yra užkandinė „Pilni žandai“. Nemeluoju sakydamas, kad tai yra skaniausios bandelės ir sultinys Vilniuje! Kas dar jų neragavote – nežinau, ko dar laukiate“, – atvirauja J. Pečeliūnas.

Tiesa, vaikinas prisipažįsta, kad kartais jam skaniausias paprastas maistas, pavyzdžiui, meduolių ir kefyro kombinacija, kuri daugeliui lietuvių asocijuojasi su nerūpestingomis vaikystės dienomis.

1 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas