Mega „Aliexpress“ išpardavimai artėja link pabaigos: pasinaudokite išskirtinėmis nuolaidomis iki 70%, tačiau būtina nepamiršti ir vieno svarbaus dalyko

Partnerio turinys

2024-03-24, 17:55 (atnaujinta 2024-03-24, 18:17)

0 komentarų

Šiais laikais internete gali rasti pačių įvairiausių dalykų. Daugelis mūsų internetu perką ne tik maisto produktus, bet ir elektroniką. Niekam ne paslaptis, jog kiniškos parduotuvės dažnai siūlo žemesnę kainą nei Lietuvos pardavėjai, o dėl šios priežasties itin populiari yra „Aliexpress“ platforma.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Mega „Aliexpress“ išpardavimai artėja link pabaigos: pasinaudokite išskirtinėmis nuolaidomis iki 70%, tačiau būtina nepamiršti ir vieno svarbaus dalyko

Daugelis lietuvių apsipirkinėja „Aliexpress“ internetinėje parduotuvėje, kur galima rasti milijonus įvairiausių prekių – nuo elementariausių smulkmenų iki kompiuterių, telefonų ar įvairių kitų prietaisų. Dabar puiki proga įsigyti kažką, apie ką galvojote jau kuris laikas.

„Aliexpress“ platformoje prasideda jubiliejaus išpardavimai vyksta jau kuris laikas ir tęsis iki pat kovo 28 dienos, o pačius geriausius pasiūlymus galite rasti paspaudę čia. Verta paminėti, jog čia rasite ne tik produktus, kuriems taikomos didžiausios nuolaidos, bet ir specialus nuolaidos kodus, kurie suteiks papildomas nuolaidas.

  • Papildoma 5 eurų nuolaida perkant „Aliexpress“ už daugiau nei 75 eurus taikoma su kodu 24AN05 arba AE5ZNAF. Spauskite čia, kad panaudoti.
  • Papildoma 10 eurų nuolaida perkant „Aliexpress“ už daugiau nei 140 eurų taikoma su kodu 24AN10 arba AE10ZNAF. Spauskite čia, kad panaudoti.
  • Papildoma 20 eurų nuolaida perkant „Aliexpress“ už daugiau nei 159 eurų taikoma su kodu 24AN20 arba AE20ZNAF. Spauskite čia, kad panaudoti.
  • Papildoma 40 eurų nuolaida perkant „Aliexpress“ už daugiau nei 299 eurų taikoma su kodu 24AN40 arba AE40ZNAF. Spauskite čia, kad panaudoti.
  • Papildoma 80 eurų nuolaida perkant „Aliexpress“ už daugiau nei 499 eurų taikoma su kodu 24AN80 arba AE80ZNAF. Spauskite čia, kad panaudoti.

Kaip jau minėjome, visus geriausius „Aliexpress“ pasiūlymus galite rasti paspaudę čia. Kai kuriems produktams taikomos nuolaidos net iki 70 proc., o savaitės eigoje geriausius rinktinius pasiūlymus galėsite rasti ir mūsų portale. O prieš apsiperkant – keletas naudingų patarimų.

Neskubėkite pirkti pačios pigiausios prekės

Įvairūs išpardavimai visuomet sulaukia didelio susidomėjimo, tačiau skubėti įsigyti – tikrai neverta. „Aliexpress“ egzistuoja daugybė skirtingų pardavėjų, o kai kurie jie atsiranda būtent tokių akcijų periodu. Norint apsisaugoti nuo sukčių - patikrinti jų apžvalgas taip pat gali būti itin naudingas dalykas.

Neretai pasitaiko ir nesąžiningų mažųjų pardavėjų, kurie siūlo neįtikėtinai žemas kainas, tačiau taip niekada ir nepristato įsigytų produktų.

„Aliexpress“ platformoje įvertinimus galima palikti ne tik prekėms, bet ir pardavėjams, todėl jeigu planuojate kažkokį pirkinį – būtinai patikrinkite pardavėjo įvertinimą. Vėlgi, rekomenduotumėme vengti tų parduotuvių, kurios neturi jokių įvertinimų arba jų reitingas yra labai žemas.

Parduotuvių informaciją galima matyti dar prieš produkto aprašymą, o paspaudus ant pardavėjo pavadinimo – atsidursite atskirame tam tikros parduotuvės puslapyje. Čia galėsite rasti ir kiek laiko ji veikia „Aliexpress“ platformoje, kas taip pat gali būti vienas iš indikatorių įsigyti ar ne norimą produktą.

Dar vienas svarbus niuansas – tai mažas užsakymų kiekis. Kaip jau minėjome, „Aliexpress“ platformoje yra gausybė pardavėjų ir milijonai prekių. Tačiau ne visos jos yra perkamos arba ne visi pardavėjai sugeba jas parduoti. Būtent dėl šios priežasties rekomenduojame atkreipti dėmesį į tai, kiek užsakymų jau buvo atlikta.

Jeigu norimas įsigyti produktas dar nebuvo parduotas nei karto – tai gali būti priežastis paieškoti alternatyvos arba įsigyti iš kito pardavėjo. Žinoma, tai automatiškai nereiškia, jog liksite apgauti, bet papildomos atsargumo priemonės dar niekam nepakenkė.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas