Naujo HBO mini serialo „Režimas“ premjera Lietuvoje – jau netrukus: sužinokite, kur bus galima peržiūrėti šį serialą

Lukas Snarskis

2024-03-03, 17:10

0 komentarų

HBO pristato naują juodai komišką serialą „Režimas“, kuriame pagrindinį vaidmenį atlieka „Oskaro“ laureatė Kate Winslet. Šešių epizodų mini seriale pasakojama byrėti pradedančio šiuolaikinio autoritarinio režimo istorija, besisukanti apie kanclerę Eleną Vernham ir jos aplinką.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
Naujo HBO mini serialo „Režimas“ premjera Lietuvoje – jau netrukus: sužinokite, kur bus galima peržiūrėti šį serialą

Serialo premjerą Lietuvoje žiūrovai galės išvysti jau šį pirmadienį, kovo 4 d., per HBO „Telia Play“ platformoje ir „Go3“ televizijoje.

Ilgą laiką savo rūmų nepalikusi kanclerė Elena Vernham (akt. Kate Winslet) tampa vis labiau paranojiška ir nestabili. Netikėtai susiklosčius aplinkybėms, ji atsigręžia į kareivį Herbertą Zubaką (akt. Matthias Schoenaerts) kaip savo patikėtinį. Veiksmui vystantis, Zubako įtaka kanclerei ima didėti, o jos bandymai išplėsti savo galias ima skaldyti tiek rūmų, tiek visos šalies žmones.

Kartu su K. Winslet seriale žiūrovai gali išvysti ir kitus žinomus aktorius. Tarp jų – Hugh Grantas, Matthias Schoenaerts, Guillaume Gallienne, Andrea Riseborough ir Martha Plimpton.

Serialo kūrybinėje grupėje – vykdomieji prodiuseriai Willas Tracy, Frankas Rich, Tracey Seaward, Kate Winslet, Stephenas Frearsas ir Jessica Hobbs. Scenarijaus autoriai – Sethas Reiss, Sarah DeLappe, Gary Shteyngartas, Jen Spyra ir Juli Weiner.

Po vieną naują mini serialo epizodą žiūrovai Lietuvoje galės išvysti kiekvieną pirmadienį nuo kovo 4 iki balandžio 8 dienos per HBO „Telia Play“ platformoje ir „Go3“ televizijoje.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas