„Netflix“ pavyzdžiu seka ir „Disney+“ platforma: dalintis slaptažodžiu su draugu taps sudėtingiau, tačiau bendrovė pateikė mokamą alternatyvą, kuria gali pasinaudoti ir lietuviai

Lina Snarskienė

2024-09-27, 13:00

0 komentarų

„Netflix“ kumštis jau pasiekė daugelį pasaulio valstybių – čia vaizdo transliacijų milžinė jau uždraudė slaptažodžių dalijimąsi. Ir panašu, kad tokią metodiką ketina naudoti ir kitos panašias paslaugas teikiančios bendrovės.

Prasideda MEGA ALIEXPRESS išpardavimai - taikomos nuolaidos net iki 60%, spauskite čia ir raskite geriausius pasiūlymus!
„Netflix“ pavyzdžiu seka ir „Disney+“ platforma: dalintis slaptažodžiu su draugu taps sudėtingiau, tačiau bendrovė pateikė mokamą alternatyvą, kuria gali pasinaudoti ir lietuviai

Vaizdo transliavimo platformos imasi rimtai kovoti su slaptažodžių dalijimusi. Po to, kai „Netflix“ žingsnis apriboti dalijimąsi slaptažodžiais pasiteisino ir padidino abonentų skaičių, „Disney+“ pasekė jos pavyzdžiu. Tačiau dabar bendrovė nusprendė leisti naudotojams dalytis savo paskyromis, tačiau už tam tikrą kainą.

Nuo šios savaitės platformos prenumeratoriai pastebės naują funkciją – galimybę pridėti daugiau narių prie savo paskyrų, tačiau už tai reikės mokėti papildomai. Šia galimybe bus galima naudotis ir Lietuvos regione.

Jūsų „Disney+“ prenumerata skirta naudoti jūsų namų ūkyje ir apima įrenginius, susijusius su jūsų pagrindine gyvenamąja vieta ir joje gyvenančiais asmenimis. Taigi, dabar, jei norite dalytis paskyra su asmeniu, kuris nėra jūsų namų ūkio narys, galite jį įtraukti kaip papildomą narį už papildomą mėnesinį mokestį.

Norėdami pridėti papildomą narį, turėsite papildomai mokėti 4,99 eurų per mėnesį. Kiekviena paskyra gali turėti tik vieną papildomo nario vietą. Tiems, kurie nėra jūsų namų ūkio nariai, „Disney+“ siūlo dar vieną galimybę – jie, žinoma, gali pradėti savo prenumeratą. Kad būtų lengviau pereiti prie naujos paskyros, platforma leidžia naudotojams perkelti turimą profilį į naują paskyrą, išsaugant visą žiūrėjimo istoriją ir nustatymus.

Be to, „Disney+“ aiškiai nurodė, kad jei esate toli nuo namų, vis tiek be problemų galėsite žiūrėti savo įrenginiuose. Jei naudojate kitą televizorių, gali pasirodyti pranešimas This TV doesn’t seem to be part of the Household for this account. Tuomet galite bakstelėti I'm Away From Home arba, jei persikraustėte, pasirinkti Update Household, kad atnaujintumėte buvimo vietą. Abi parinktys paprašys į su paskyra susietą el. pašto adresą išsiųsti vienkartinį prieigos kodą.

Mano nuomone, siūlomas mokamas dalijimasis yra protingas „Disney+“ žingsnis, ypač atsižvelgiant į šį kainų kilimą. Dabar 4,99 eurų priedas už dalijimąsi pagrindiniame plane atrodo geras pasirinkimas, turint omenyje, kad dabartinė prenumerata kainuoja 11,99 eurų. Tačiau dabar vyksta puikus pasiūlymas – naujiems ar sugrįžusiems vartotojams - pirmi trys mėnesiai tik už 3,99 eurų per mėnesį. Jei jums „Disney+“ turinys aktualus – pasinaudokite galimybę.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas