Tokio filmo dar tikrai nebūsite matę: netrukus pasirodys kūrinys, kuris pasakos išskirtinę technologijų bendrovės istoriją

Arnas Balčiūnas

2023-03-16, 10:31

0 komentarų

Filmų kūrėjai dažnai nustebina įvairiausiais sumanymais, tačiau filmo apie technologijų produktų pristatymus dažnai nepamatysime, jeigu išvis tokių buvo kada sukurta. Tačiau netrukus kažką panašaus galėsime išvysti ir savo ekranuose.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Tokio filmo dar tikrai nebūsite matę: netrukus pasirodys kūrinys, kuris pasakos išskirtinę technologijų bendrovės istoriją

Šiuo metu yra kuriamas filmas apie „BlackBerry“ kompaniją, kuri kadaise kūrė telefonus, o čia bus pasakojama apie šios bendrovės atsiradimą, pakilimą ir galiausiai nuopuolį, kuris lėmė ir šio prekinio ženklo išnykimą. Tai neabejotinai turėtų būti įdomu tiems, kurie dar pamena „BlackBerry“ įrenginius.

Pranešama, jog filmas, kuris bus pavadintas „BlackBerry“, ir pasakos šios kompanijos istoriją, turėtų pasirodyti jau gegužės 12 dieną, o jo kūrėjai – nepriklausoma kino studija „IFC Films“. Jau paskelbtame filmo anonse vaizduojami du „BlackBerry“ įkūrėjai – Douglas Freginas ir Mike‘as Lazaridis, kurie 1996 metais ruošiasi susitikimui su investuotoju Jimu Balsille.

Pastarasis sutinka finansuoti naujo telefono kūrimą, o mainais gauna 50 proc. bendrovės akcijų. Anonsiniame vaizdo įraše atskleidžiamas ir tokios investicijos rezultatas – išmanusis telefonas su fizine klaviatūra ir pažangia programine įranga, o šis produktas vėliau tapo pasauliniu hitu, ypatingai tarp verslo asmenų.

Kaip jau minėjome, šis filmas turėtų būti pristatytas jau gegužės 12 dieną. Kuomet jis bus prieinamas internetinėje erdvėje – mes būtinai pateiksime informaciją kur būtų galima jį peržiūrėti ir pažvelgti į vieną pirmųjų kino kūrinių apie technologijų kompanijų produktus.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas