„Google“ atnaujins „YouTube Music“ programėlę: netrukus pasirodys funkcija, kurios daugelis pasigedo jau seniai

Arnas Balčiūnas

2023-04-16, 13:36

0 komentarų
„Google“ atnaujins „YouTube Music“ programėlę: netrukus pasirodys funkcija, kurios daugelis pasigedo jau seniai

Dainos tekstai realiuoju laiku nėra naujiena muzikos transliavimo srityje. Tiek „Spotify“, tiek „Apple Music“ jau kurį laiką turi šią funkciją, tačiau „YouTube Music“ to nesiūlė iki šiol. Dainos tekstai buvo pasiekiami „Google“ srautinio perdavimo platformoje, tačiau tik rankiniu būdu.

Dabar, „Google“ atnaujina savo „YouTube Music“ programėlę ir joje bus galima rasti automatiškai pateikiamus dainos žodžius realiuoju laiku. Dainų žodžių sekimas realiuoju laiku veiks su bet kokia daina, kurios žodžiai jau įkelti į „YouTube Music“. Dabartiniai dainų tekstai bus paryškinti, o jų teksto dydis bus padidintas aplikacijos skirtuke „Lyrics“.

Pranešama, jog „Google“ bendradarbiauja su „MusixMatch“, kad galėtų pasiūlyti tokią galimybę, o partnerystė prasidėjo dar praėjusiais metais. Tiesa, kai kurių šaltinių teigimu, dainų žodžius „YouTube Music“ programėlei teikia ir „LyricFind“, tačiau tokia informacija nėra patvirtinta oficialiai.

Kai kurie išmaniųjų telefonų savininkai jau gali išbandyti šią naujieną, tačiau tiksli išleidimo data, kada ši funkcija bus prieinama visiems, kol kas nėra žinoma.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas