„Acer“ pristatė nešiojamą „Nitro 14“ žaidimų kompiuterį: pasiūlys „Ryzen 8040“ procesorių ir „GeForce RTX 4000“ vaizdo plokštę už patrauklią kainą

Lukas Snarskis

2024-04-21, 14:55

0 komentarų

„Acer“ kuriami „Nitro“ serijos nešiojami kompiuteriai dažniausiai pasižymi ganėtinai patrauklia kaina, o už tai siūlo galingas specifikacijas. Ne išimtis yra ir naujasis „Acer Nitro 14“, kuris pasiūlys dėmesio vertas specifikacijas, o taip pat ir neįprastą paties kompiuterio formą.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Acer“ pristatė nešiojamą „Nitro 14“ žaidimų kompiuterį: pasiūlys „Ryzen 8040“ procesorių ir „GeForce RTX 4000“ vaizdo plokštę už patrauklią kainą

Naujasis bendrovės įrenginys aprūpintas 14,5 colių įstrižainės ekranu su 16:10 kraštinių santykiu, kuris suteikia gerokai daugiau vietos nei daugelis tiesioginių konkurentų, ypač aukščio atžvilgiu, todėl įrenginys patogesnis dirbti keliaujant.

Čia naudojama ekrano panelė su 120 Hz atsinaujinimo dažniu ir 2 560 x 1 600 taškų raiška bei sRGB spalvų gama. Galingiausias „Nitro 14“ modelis pasiūlys „AMD Ryzen 7 8845HS“ procesorių su aštuoniais našiais branduoliais, o taip pat ir „Nvidia GeForce RTX 4060“ vaizdo plokštę.

Kompaktiškame „Acer įrenginio korpuse įmontuoti du ventiliatoriai, o procesorių aprūpino skysto metalo šilumine sąsaja, kad komponentai išliktų vėsūs net esant nuolatinei apkrovai. Žaidimų nešiojamasis kompiuteris turi dvi USB-C jungtis, įskaitant vieną su USB 4, palaikančią iki 40 Gb/s duomenų perdavimo spartą, dvi USB-A jungtis, HDMI 2.1 ir kortelių skaitytuvą.

„Acer Nitro 14“ taip pat pasiūlys stereo garsiakalbiai, trys mikrofonai, klaviatūra su keturių zonų RGB apšvietimu ir „Experience Zone“ programėlė, skirta dirbtinio intelekto funkcijoms valdyti.

Naujasis „Acer“ nešiojamas kompiuteris prekyboje pasirodys birželio mėnesį, o jo kaina prasidės nuo 1 399 eurų. Tiesa, gamintojas kol kas neatskleidė bazinio „Nitro 14“ modelio specifikacijų, kas turėtų paaiškėti kiek vėliau.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas