Aiškėja, kada sulauksime naujos „Nintento Switch“ versijos: kompanijos prezidentas atskleidė informacijos apie artėjantį pristatymą, laukti liko nebedaug

Arnas Balčiūnas

2024-05-10, 16:35

0 komentarų

Japonijos bendrovė „Nintendo“ naujausią „Switch“ modelį yra pristačiusi dar 2021 metais, o internete jau kuris laikas kalbama ir artėjantį žaidimų kompiuterio atnaujinimą. Dabar aiškėja ir daugiau informacijos apie tai.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Aiškėja, kada sulauksime naujos „Nintento Switch“ versijos: kompanijos prezidentas atskleidė informacijos apie artėjantį pristatymą, laukti liko nebedaug

Dar visai neseniai įvyko „Nintento“ finansių aptarimas, o jo metu kompanijos prezidentas Shuntaro Furukawa pasidalijo keliomis detalėmis apie „Switch“ įpėdinį. Jis paskelbė, kad „Switch“ įpėdinis bus pristatytas šiais finansiniais metais, kurie baigsis 2025 metų kovo 31 dieną.

Bendrovė taip pat pranešė, kad kitą mėnesį, birželį, surengs „Nintendo Direct“ renginį, kuriame pristatys būsimus „Switch“ platformai skirtus žaidimus. Tiesa, tikėtis ir naujo žaidimų kompiuterio pristatymo – neverta.

Šis pranešimas rodo, kad naujoji konsolė veikiausiai bus pristatyta tik kitų metų pradžioje, o tai atitinka anksčiau pasirodžiusius gandus. Nuo vasario mėnesio žinome, kad „Nintendo“ sakė žaidimų leidėjams, jog kita konsolė bus išleista būtent šiuo laikotarpiu.

Tačiau išleidimas ir paskelbimas yra du skirtingi dalykai, o „Nintendo“ savo angliškoje „X“ platformos žinutėje atsargiai vartojo žodį "anonsas". Gali būti, kad konsolė pasirodys vėliau po to, kai bus paskelbta. Kaip bebūtų, tikslios informacijos apie tai nėra.

Priminsime, jog pirmasis „Nintendo Switch“ pasirodė 2017 metais ir tuomet veikė su „Nvidia Tegra X1“ lustu - tuo pačiu lustu. Jis pasižymėjo unikalia hibridine konstrukcija, kuri leido jį naudoti nešiojamuoju režimu arba prijungti prie doko ir naudoti kaip namų konsolę.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas